Familien er det vigtigste

Vi, de tobenede.....

Vi, de tobenede, hedder Jesper og Susan Durup, og vi bor i Viborg. Vi er begge midt i 30´erne og udgør sammen med vores Tibber den lille Familien Durup. Vi fik interessen for Tibetanerne, efter at vi havde set dem under et besøg i Tibet i `98, og efter at vi, som hundemennesker, bare måtte have en hund i vores hus. Tibetaneren er lige en hund efter vores hjerte, med masser af tiltalende træk – og ikke at forglemme humor.

Vi har i Tibetanerklubbens medlemsblad - "Tibetaneren", skrevet en lille artikel om vores liv med Tibberne. Hvordan vi i sin tid blev betagede af dem, og hvordan vi siden er blevet helt opslugte :o) Du kan læse artiklen "Hvad er det der gør en Tibbe så fantastisk?" her.

Sherpa´s forældre

Sherpa´s forældre er hunde som begge havde en stor udstråling og karisma. Sherpa´s far er Tseman Joldash, også kaldt ”JoJo”. JoJo blev årets han i 1998, 1998 og 2000, og han var både International-, Nordisk-, Dansk-, Svensk- og Norsk Champion. Sherpa´s mor er Tibatz Pretty Belinda, og hun var Dansk champion. JoJo og Belinda er desværre ikke iblandt os mere.

Tseman Joldash

Tibatz Pretty Belinda

Sherpa´s søskende

Sherpa og hans søskende kom til verden den 21. januar 2001 i Kennel Tibatz, og kuldet var på 6 hvalpe - tre tæver og tre hanner. Vi har den store fornøjelse ofte at have ”snudekontakt” med hans søskende Victor og Frida, imens vi har mødt Co-Co én gang – nemlig til deres 1 års fødselsdag. De sidste to fra kuldet har vi desværre ikke set noget til. Nyd billederne fra dengang de ikke kendte til livets alvor.

Belinda og én af hvalpene

Frida og Sherpa i forgrunden

Victor og Frida er er kapitel for sig. De er nemlig nogle helt specielle hunde. Helt specielt frække, charmerende og dejlige – sådan på hundemaner. De bor sammen med deres ”mor og far” Susanne Laurberg & Bent Andersen i Nees, i Vestjylland. Susanne og Bent er også vores utrolig gode venner, som vi har mange hyggelige stunder sammen med. 
I 2005 blev deres familie udvidet med endnu en Tibbe - Sakya. Hun er en hvalp fra Frida´s første kuld - og derfor Sherpa´s niece, Lukla´s halvsøster og Isito´s kusine. En prinsesse og charmetrold, som vi har nydt selskabet af, når vi har haft hende med rundt på udstillinger. 
Frida er også den stolte mor til Lukla - vores sidst ankomne familiemedlem. 

Har du lyst til at se mere til Victor, Frida og Sakya, så kan du besøge
Kennel Maitri´s på deres egen hjemmeside.

Tibatz Sar-Pa, Tibatz Dhana Don & Maitri's Sakya Nyima Tha-Chung

Lukla´s forældre

Lukla´s mor er, som tidligere fortalt, Tibatz Sar-Pa. Måske bedre kendt som Frida. Hun er en utrolig dejlig og rar hund. Hun har et godt temperament, som det også har vist sig, at hun giver videre til sine hvalpe. 
Lukla´s far er Silveridge Zulu, også kaldet Bobby. Han er en rigtig flot hund, med masser af charme og udstråling. Bobby bor hos Søren Therkelsen -
Kennel Lamlux.

Silveridge Zulu

Tibatz Sar-Pa

Lukla´s søskende

Lukla og hendes søskende kom til verden d. 9. september 2009 i Kennel Maitri. Kuldet var på 1 pige og 3 drenge - alle helt vidunderlige og helt perfekte. Vi håber, at kunne holde kontakt med de tre drenge fra flokken. Heldigvis havde vi æren af at passe Lhakpa i hans første jul, og har også mødt Eddy og hans familie til gåtur. Det lover godt :-) 
På Kennel Maitri´s hjemmeside har hver af hvalpene deres egen sid
e. Her kan du se flere billeder.

Lukla og brormand Eddy

Lukla og brormand Lhakpa

Isito´s forældre

Det er Sherpa - vores første tibbe, der er Isito´s stolte far. Isito´s mor er Cheerio Easygoing E´Lisha, og hun en en del af Familien Mathiasen, i Odense. E´Lisha er en utrolig smuk hund, og hun har det dejligste temperament. E´Lisha er Dansk Champion. Hvis du vil se mere til E´Lisha, kan du kigge på Cheerio´s Tibetanske Terriere.

Cheerio Easygoing E´Lisha

Isito´s søskende

D. 21. september 2003 kom de dejligste hvalpe til verden :o) Det blev et helt vidunderligt kuld på 2 tæver og 4 hanner. Som Sherpa´s "førstefødte", er vi naturligvis meget stolte af dem alle sammen, og er glade for, at de alle har fået gode hjem. Det var dejligt at beholde én af dem selv - Isito, og vi følger resten af kuldet, så godt vi kan via mail, billeder og når vi mødes til arrangementer. 4 af hvalpene er blevet HD-fotograferet - alle med det flotte resultat A. Se billeder af hvalpene her.

Familieidyl

Tilbage til Sherpa

Tilbage til Lukla

Tilbage til Isito

 

 

  Site Meter