Jeg elsker at sove.

Jeg eeeelsker at sove kan I tro. Sove, hyggenulle, flyde ud, putte…..det er alt sammen hundehvalpe godt for sådan en lill én som mig. Jeg føre jo et hårdt liv her i huset. Jeg har jo farmand at skulle hamle op med….det ka´ jeg også sagtens. Men så er jeg altså også lidt træt bagefter.

Mit ynglingsputtested er lige foran brændeovnen. Sådan gerne med poterne på den varme plade der ligger på gulvet foran. Skøøøønt kan I tro. Jeg bliver helt varm i pelsen. Det er rigtig godt. Mor og far siger jeg skal passe lidt på – så jeg ikke bliver sveden. Det skal jeg sørme nok. Min mormor eeeelsker i øvrigt også rigtig meget varme – jeg tror vuffeme jeg har arvet nogle gener dér. Jo jo da… :c)

Men det er skam ikke det eneste go´e sted jeg har fundet mig. Sofaen er også skøn. Der er både puder og tæpper, og….hvis jeg er heldig så kommer der måske én og aer mig på maven. Det er hundehvalpemig dejligt. Så sover jeg bare så godt – og drømme om alt det dejligste jeg kan finde på. Sherpa-far kommer også og putter ved mig. Det er rigtig hyggeligt at være to. Han vil heller ikke være med ved brændeovnen – af én eller anden grund. Så det er godt vi ka´ dele en hynde og drømme om kødben sammen i sofaen.

Vi har også så´n nogen go´e store puder der ligger på gulvet. Og ved i hvad? De passer liiiiige til lille mig – når jeg ruller mig sammen. Jeg har tænkt på om dem mon fås større – den er nok ik´ så go´ når jeg bliver stor. Det må jeg lige få ordnet…..på én eller anden måde.

Så I kan godt se at jeg har mange skønne steder at putte. Sherpa-far siger at jeg vil få endnu flere i haven til sommer. Ja da – han siger han nok skal vise mig dem alle sammen. Og så er det liiiiige jeg håber at der bliver en del varmere derude til den tid. Nu….nu er det sørme godt nok ALT for koldt.

Men nu må I have mig undskyldt….jeg trænger lige til at få mig en lille én på øjet. Igen….*fnis*

Tilbage

 

  Site Meter