Tjuhej hvor det går……

Ja, så er jeg her igen – mig, lille Isito altså!!! Jeg er måske slet ikke så lille mere, men jeg er tihvertifald stadig mindre end ham Sherpa-far. 

Nå….men jeg ville bare sååååå gerne lige fortælle jer alle sammen om, hvordan man laver en græsplæne om til en plovmark!!! For det ved jeg nemlig alt om – spørg I bare mig hvis I en dag lige står og skal det. 

Det er slet ikke så svært…... Jeg sørger bare for at drille farmand så meget, at han til sidst bliver nød til at komme efter mig. Jeg skruer bare op for min fjanten og mine badutspring…. så bliver han bare NØDT til at gøre det.. Og så går det bare der ud af……rundt og rundt og rundt og rundt. I hele haven og hele tiden – og i laaaaaaaang tid, så man til sidst er helt tosset – rundtosset altså. Nå ja, lidt tossede er vi vist altid, men så er alting meget sjovere. Det siger Sherpa-far selv……Han syntes også, at alt det spurten er skøøøøøønt. Og han er slet ikke sur på mig, når han kommer efter mig – han ska´ bare ha´ en undskyldning for at starte….og når han først er startet så er han sørme svær at stoppe igen. Nå, men så spurter vi ellers rund i hele haven, og græsset flyver om ørene på os……Altså hvor ser Sherpa-far sjov ud, når han er helt fyldt at jord og græs – i hovedet og alting….det er jo så altså når jeg løber forrest, ik`. Omvendt så er det mig der bliver rigtig dejlig pyntet, når det er mig der er bagerst……tju hej hvor det går. Og jo mere vi løber rundt jo mindre grøn bliver vores bane….derimod kommer der en masse dejlig jord i stedet for…..lige til at smide i hovedet på hinanden. 

Nu er det bare så´n at vores mennesker, mor og far, slet ikke syntes, det er så vældig fint og sjovt, det som vi gør……jo jo vi må skam godt lege og ha´ det sjovt, men ødelægge plænen….dét må vi sørme ikke. Kedelige dét er lige hvad de er…..bare fordi, de ikke syntes det er morsomt at lege ”lille hund efter stor hund – og omvendt” så må vi heller ikke gøre det. Meget dårlig indstilling, hvis I spørger mig……Nå men vi spurter jo bare alligevel, og bliver de sure så kan de jo bare prøve at fange os - ja de kan. Og prøve….dét er hvad det bliver til……for det kan de nemlig slet ikke nej. *fnis* 

Men måske de alligevel på det sidste, er begyndt at syntes vores race er lidt sjovt. For nu er de sørme begyndt at snakke om at lægge fliser på banen…… Orv altså hvor sejt. Det bliver næsten lige som JyllandsRingen tror jeg. Så pyt med at vi ikke kan lave mudderudskridninger, hvis bare vi kan få nogle go´e omgangstider………

Jeg tror lige, jeg ska´ ha hørt far, om mine lommepenge rækker til et stopur……

Tilbage

 

  Site Meter