Vældig vinterferie

Prøv lige at gætte, hvor man kan holde den aller aller bedste vinterferie, når man er en lille Isito-hund??? Sammen med Mor & Co. selvfølgelig!!! Nu er jeg jo så heldig, at jeg bor sammen med min daddy sådan hver dag…. Så en ferie med min mor og alle de andre fra min babytid - dét var lige sagen.

Så dét havde jeg da liiiiige ordnet og regeret, så alting var klart da min menneske mor og far skulle af sted på ferie i en hel uge. De skulle bare droppe mig af på adressen i Odense, og så kunne de ellers tage til Norges land – eller hvad det nu var for et kedeligt sted de skulle hen.

Jeg havde som altid pakket en kurv med alle mine livsnødvendige ting, så som mit tæppe, masser af legesager, mad og hundeguffer i store mængder. Så var jeg bare helt klar til en uge i Fyns land.

Og det var bare sådan en dejlig uge kan I tro. Jeg kan godt vuffer jer, at vi fik spurtet, leget og nusset en helt masse. Ja altså mig, og så min dejlige E´Lisha-mor og Kyas-ma-babyen. Åhhh nej…. jeg må vist til at vænne mig af med at kalde hende for en baby – for det er hun jo slet slet ikke mere. Nææææ nej – hun er en fin og flot lille dame, kan I tro, men altså stadig med en masse spilopper gemt under alt det pels. Min gamle mormor, O´Lhi, syntes vist ikke jeg var nogen succes at have på ferie. Hun kunne overhovedet ikke forstå, at jeg kom tilbage, nu jeg var flyttet hjemmefra. Men jeg var altså også ret fræk og drillede hende – FY ISITO. Jeg ved godt, at det var helt forkert af lille bitte mig…… men det var bare SÅ fristende, at jeg bare ikke kunne lade være. Heldigvis så var Kyas-ma bare super til at gå imellem os, og stoppe alt det halløj. Dét er hun sørme go´ til den lille dame. Kyas-ma er også go´ til at lave masser af filter i pelsen…. Lige som mig!!! Så det brugte vi ret lang tid på kan I tro - og Hanne-mor….hun brugte tiden på at pille dem ud igen. * fnis * 

Men altså, sikken en uge….. Helt fantastisk som jeg blev inviteret op i Hanne og Jan´s seng og sove, helt skønt som jeg blev vasket og børstet og helt vidunderligt, som de bare æææææælsker et lille feriebarn som mig.

Nu er jeg hjemme igen i mit eget lille hus. Jeg blev en ”stor” hund af at være på ferie kan I tro. Jeg er masser af mere modig, og syntes pludselig, at selv den store sorte mand der kommer og roder med skorstenen, ikke er så farlig mere. Jeg har også udvidet mit ordforråd med en masse fynske gloser, som ingen herhjemme forstår, men bedst at alt – jeg har haft en dejlig uge sammen med nogen af verdens rareste hundemennesker, og de flinkeste hunde man kan tænke sig. Nemlig familien Mathiasen i Odense.

Tilbage

 

  Site Meter