OL i bamsetrækning

Mig og Sherpa-daddy er ret sporty. Vi går faktisk så meget op i sport, at mor syntes, vi skulle begaves med et ”logo-tøjdyr” fra det dersens store sports halløj som de kalder OL. Jo jo skam…fin og flot det var den, og vi kunne da bare godt kende den fra tv. Bamser på størrelse med et lille hus – dem glemmer man nemlig ikke sådan lige med det første.

Den var blød og dejlig, nem at nappe i, og fyldt med det lækreste vat-agtige mavefyld – lige til at pille ud med bisserne. Vi blev rigtig glade kan I tro – vi gik løs på den med det samme, og snart havde vi startet et mini-OL i bamsetrækning midt i mors og fars seng. Det var edder sjovt…. Tju hej hvor det fløj, og milde moster hvor det gik.

Det tog ikke så lang tid inden der gik hul i mavsen på den – og så væltede dét der lækre fyld bare ud over det hele….. det lignede et helt lille snelandskab i soveværelset – men så legede vi da bare, at det var vinter OL i Tibets bjerge. Mor syntes det lignede et julelandskab – og selv om hun er vældig glad for jul, så syntes hun vist ikke om, at vi pyntede op i sengen. 

Men sportsmænd i aktion er jo ikke sådan at stoppe igen, og vi nåede da osse liiiiiiige at afslutte kampen, inden der blev dømt time out. Det var en streng dommer vi havde – så vi turde ikke andet. Jeg vandt – selvfølgelig, hva´ ellers……. Og fik derfor lov at beholde bamsen i de ca. 14 sekunder inden den blev inddraget for dårlig opførsel og snespredning. Heldig nok så tænkte dommeren slet ikke på dopingtest og alt det der – for så ville hun helt sikkert ha´ fundet ud af, hvor gårsdagens forsvundne brunkage var blevet af.

Men alt i alt en go´ og retfærdig bamsetrækning…… som bamsetrækninger oftest foregår her i vores lille arena.

Tilbage

 

  Site Meter