Kathmandu Animal Treatment Centre
Sammen, lad os skabe en by hvor grusomhed er bortskaffet.

Hvordan du kan hjælpe KAT Centre

Flere har spurgt hvordan man gør rent praktisk når man gerne vil støtte KAT- Center i deres gode arbejde. Der er flere måder hvorpå man kan gøre det.

To gadehunde hviler sig inden det bliver deres tur til ABC-programmet

Donation – engangsbeløb eller fast overførsel hver måned
På KAT´s hjemmeside www.katcentre.org finder du under fanebladet ”How you can help” en oversigt over hvor langt dine donerede penge vil række, og en vejledning til hvordan du kan donere.

Det er muligt at sende en check til KAT`s kontaktperson i England, men det er også muligt, og meget lettere, at lave en bankoverførsel via PayPal. PayPal er en international, sikker og let måde at overføre penge.

Engangsbeløb
Ønsker du at donere et engangsbeløb, så kig nederst på siden ”How you can help”, hvor du finder muligheden for at vælge om du vil lave en overførsel i Engelske Pund, US Dollars, eller Euro.

Fast beløb
Ønsker du at donere et fast beløb hver måned, så kig også her nederst på siden ”How you can help”. Her får du igen mulighed for at vælge imellem Engelske Pund, US Dollars, eller Euro, og forskellige beløb, som du kan registrerer dig til at overfører fast hver måned.

Hollandsk dyrlægestuderende som var frivillig hjælper i KAT Center med stedets maskot Mango

Sponser en hund
Det er muligt ”adopterer” en af KAT´s ”omplacerings hunde”.

Gadehunde der af forskellige årsager skal tilbringe længere tid på Centret, kan ikke genudsættes i Nepal´s gader, da de ret hurtigt mister deres plads i gadehunde-hirakiet. Derfor bor de på Centret til de bliver bortadopteret. Men hundenes ophold er ikke billigt, og KAT modtager med kyshånd sponsorat af disse hunde. Man får mulighed for at vælge imellem de hunde der bor på Centret, når man tilmelder sig, og hvis en hund flytter fra stedet, får man tilbudt en anden hund.

Det koster 15 US Dollars at sponserer en hund om måneden – og man binder sig for mindst 3 måneders støtte. Eller 150 US Dollars for et helt år.

Under fanebladet ”How you can help” finder du i menuen i venstre side ”Sponsor a dog”.
Her finder du, midt på siden, et tilmeldings skema, under linket ”Click here to complete your sponsershipform”. Beløbet overføres månedligt eller som en engangsoverførsel via PayPal som hvis du ønskede at lave en almindelig donation.


Medlem
På siden ”How you can help” finder du også link til siden ”Membership”. Herfra kan du udfylde tilmeldingsblanket, for at blive medlem af KAT´s støttegruppe. Medlemskab kan også betales via PayPal.

Spørgsmål
Hvis du måtte have problemer eller spørgsmål til donationer eller andet, så er du meget velkomme til at kontakte KAT. Du finder link til mail under ”Contact us”.
Du er også velkomme til at kontakte os, på mail@sherpa.dk

Alternativ måde
Hvis du syntes, det virker uoverskueligt, at skulle bruge de officielle måde af donere penge på, kan vi tilbyde at hjælp dig.
Vi tilbyder, at du kan overføre pengene til os, og vores familie i Kathmandu vil derefter aflevere pengene til KAT centre personligt. Er dette en måde du er interesseret i at benytte, så kontakt os.

Tilbage

 

  Site Meter