Besøg hos dyrehandleren

Noget som jeg bare syntes er vildt spændende, er når vi skal besøge dyrehandleren. Der dufter bare helt fantastisk, af alle de lækkerier som en hund som jeg nogensinde kunne drømme om. Ummmmmm…. Der er kurve op og kurven ned med ben i alle mulige former og størrelser, og masser af mad af alle mulige slags. Det er jo ligesom at komme i himlen…….forestiller jeg mig i hvert fald. 

Jeg forsøger altid en masse krumspring for at få ét eller andet – og det plejer at virke. Manden som har butikken, er min mors far….øhhhhh, så må han jo være min…..morfar!!! Han og hans kone er bare rigtig søde ved mig. De kender en masse hunde som kommer i butikken, men de er garanteret ikke så søde som mig. 

Ude fra forbutikken kan jeg se ind bagved hvor alle dyrene bor. Jeg ved der er mange slags, for jeg har selv set dem. Mange af dem er nogle underlige fisk…..de er bare slet ikke til noget sjovt. Tæt på døren sidder der nogle store fugle med masser af flotte farver…Dem ser jeg hver gang - og i hvert fald også hørt. Uuuuuuuha de larmer. Meget mere end jeg ka´ sådan lige på én gang. Det er ikke så rart, og jeg bliver lidt bange for dem…men alligevel minder de mig lidt om fuglene hjemme i haven. Gad vide om de også kan lette lige så hurtigt som dem – hvis jeg altså bare kunne få lov at løbe efter dem?

Nå….så er kurvene med kødben sjovere – og helt sikkert et bedre sted at opholde sig. Jeg forsøger altid at være klar hvis der er nogen der skulle kigge på mig…så jeg fluks lige kan gøre noget sjovt så de bare MÅ give mig et eller andet. 

Vi kommer altid derfra med en masse guf – lige efter planen. Men en gang imellem køber de også shampoo og sådan noget skrammel – det er jeg altså ikke meget for…..det skal jo desværre bruges på mig……vådt!!!

Men altså…..sådan en morfar skulle alle hunde ha´ sig – de er nok de bedste af slagsen.

Tilbage

 

  Site Meter