1 års fødselsdag

Da mine søskende og jeg havde fødselsdag, syntes mine og Victors forældre, at vi skulle ha´ føs´da. Øhhh - for resten….Victor er min bror – den bedste jeg kender.

Det lød da også meget sjovt, selv om vi ikke vidste hvad det var, men sådan lidt nyt er jo ikke af vejen. Der kom desværre kun én mere søskende ud over os to – det var Co-Co…..vores lille søster. Og vi som ellers havde glædet os, til at få samlet hele bande så vi rigtig kunne fortælle historier fra vores….øhhhh….knap så gamle dage. Men vi tre legende hele dagen ude i haven…vi havde det hundehyle sjovt.

Så skulle vores kage jo også kun dels i 3 stykker og det var jo egentligt fedt nok….for nøøøøøj hvor var det en meget lækker kage hende Victor-mor-Sanne havde lavet. Der var bare alle livretterne i på én gang – fantastisk, dét har min mor altså ikke kunne finde ud af at gøre… nej hun har ej. 

Vi var også ude at gå en tur – der over på min boldbane hvor jeg må slippe min mor og far løs…..så det gjorde vi alle tre….og vores forældre kunne slappe lidt af i armene.

Jeg tror også de syntes det var sjovt….de grinede meget og snakkede en masse om hunde – og så er det jo som det skal være. De fik også lækkerier…det skal de jo ha´ for at hygge sig sådan nogle mennesker…. Jeg syntes de sagde de havde alt for meget kage, men det kan vist ikke passe…for så må de da helt bestemt, ha´ givet lidt af det til os. Måske de ikke var helt så klar over - som os, at man bare bliver sååååååå sulten af alt det legen rundt.

De snakker om at gentage festen til næste år….og det ville være ret godt. Så bliver vi måske 4 til den tid da vores anden søster Frida, siden er flyttet ind hos Victor……Og det MÅ jeg bare lige sige noget til - det er altså også ret snyd at han får hende….når jeg nu ikke gør.

Tilbage

 

  Site Meter