Besøg hos farmor og farfar

Jeg er tit på besøg hos min farmor og farfar. De bor ikke så langt væk fra hvor jeg bor, og tit så går vi derned, når jeg har min  mor og far med på tur.

De har et kæmpe stort hus, med trapper både op og ned , og en have jeg altså bare MÅ ud og spæne rundt i. Der er som regel noget at jage rundt med,  der er mange fugle af den ene eller den anden slags, men ellers kan jeg jo bare spæne rundt med mig selv. Græsplænen er dejlig blød og lige til at gemme sig i, farmor er vist godt nok lidt træt af den – mos kalder hun det, men jeg kan få hele hovedet ned under det – og det er da en skøøøøn ting ved en græsplæne.

Jo,  naboen har også en hund – sådan en jagthund med sjove laaaange ben. Den er ret sød, og jeg kan altid høre den  piber lidt til mig, når den står ude i sin hundegård. Når den engang imellem får lov at komme ud, kommer den helt hen til hegnet, og så kan vi rigtig hundesnakke. Engang hoppede den over – hopla…. og ind til mig på den rigtige side af hegnet, så legede vi bare rigtig godt - lige indtil den også hoppede ned i havedammen. Altså - sikke noget værre noget. Den blev helt grøn –over det hele. Ret flot syntes jeg, sådan med en grøn hund, men farfar spulede den med haveslangen, og så syntes dens far at den vist hellere måtte komme hjem igen. Øv altså – for vi havde det jo lige så sjovt. Siden dengang har vi kun snakket sammen igennem hegnet – og det er brænd ærgerligt syntes jeg. Så nu tænker jeg altså meget på hvordan jeg får den ind igen på den rigtige side – øhhhh min side – af hegnet, det MÅ kunne lykkedes.

Ham farfar kommer også tit forbi mit hus – så ringer han på døren og spørger om der mon er nogen der vil med ud og gå tur???? Og det er jo selvfølgelig mig han mener……så vi tager snoren på og så tager jeg ham ellers med rundt i byen og rundt om søerne. Det syntes jeg er sjovt – sådan ude i byen helt uden sin far og mor….så kan de ikke se alle de ulykker jeg laver, og de er altid glade når jeg kommer hjem til dem igen. Se - det er jo en alle tiders ordning for en fræk hund som mig.

Tilbage

 

  Site Meter