Fødselsdag og hundesvømning

Halløjsa hvor tiden den går – i januar blev jeg 2 år – sammen med mine søskende selvfølgelig. Min mor syntes jeg er blevet en stor dreng nu, sådan én der er dygtig til mange ting, men alligevel ikke så stor og dygtig at jeg selv må bestemme. Min mor og far bestemmer stadig alting her i huset, men jeg arbejder videre på sagen kan I tro.

På min fødselsdag havde de nu alligevel bestemt en helt masse rigtig hundego´e ting. Ingen klager dér!!! Mine søskende Victor og Frida kom forbi med deres forældre – sådan helt fra morgenen og så fødselsdagsfestede vi ellers hele dagen. Vi skulle ha´ lagkage og gaver ligesom vi fik sidste år, men I år havde de sørme også arrangeret at vi skulle ud at svømme. Mon de var bange for at kagen skulle sætte sig på vores sideben??

Nå, men vi kørte af sted i bilerne – ikke særligt længe, og så var vi der. Jeg kendte godt vejen, for min familie og jeg havde været der før, men Victor og Frida anede ingen ting.

Midtjysk Hundecenter hedder stedet - og er meget fint. Man kan både svømme i et opvarmet bassin lavet specielt til hundebasser, og sådan ligefrem bo og blive passet dér hvis nu man skulle være så uheldig, at ens hundeforældre skulle på ferie uden at man måtte komme med.

Hende damen der har det…hende kender jeg da bare godt. Hun hedder Karina, og kommer nemlig også til ringtræning med hendes hund, dér hvor min mor også kommer med mig.

Men vi skulle jo svømme i det dersens bassin. Jeg havde smugtrænet en enkelt gang inden (noget jeg ikke fortalte til Victor og Frida), så på med vanten….øhhh jeg mener redningsvesten og så ellers i det dejlige vand. Jeg er ellers ikke så vild med det dér våde noget, men når nu de andre to rødder var med…..så måtte jeg hellere. Det er nu heller ingen sag når man først liiiiige kommer ned i vandet og så ellers godt i gang. Karina er også ret sød og rigtig go´ til hunde – og hun forstår lige at hjælpe os hvis vi ikke lige syntes det er så nemt eller hvis vi, som nybegyndere, bliver lidt nervøse over alt det vand.

Så det var bare SKØNT at ha´ sine søskende med ude og svømme. De syntes også det var rigtig godt – og jeg tror sørme vores forældre måske finder på, at vi skal gøre det sammen igen. De syntes også det var en rigtig god oplevelse for os alle sammen – og vuf vuf for det.

Det var bare den bedste føs´da man kunne tænke sig….helt sikkert den bedste i hele mit liv. Men øhhhh….det syntes jeg vidst også sidste år – så måske de bare bliver bedre og bedre hele tiden?. Så jeg er helt klar på mere af den slags…kom bare an med flere føs´dage til mig!!

Hvis I kunne tænke jer, at se det fine hundesvømmested vi var, så skulle jeg sige fra min mor, at adressen til Midtjysk Hundecenter er lagt ind på linksiden.

Tilbage

 

  Site Meter