Hundesvømning - Ja tak

Jo altså - det dersens hundesvømning går bare rigtig strygende, og beskeden som jeg er – så ville jeg sådan set bare lige fortælle hvor hundego´ jeg er blevet til det. Min mor siger godt nok jeg ikke må prale, men uden hun ved det…så gør jeg det da bare alligevel :-)

Nu har jeg været ude ved Karina og svømme maaaaaange gange, og jeg er blevet ret sej til det, syntes jeg selv. Jeg går næsten selv ned i vandet nu – jeg skal bare lokkes lidt og ha´ et lille bitte skub - så går det ellers derud af. Så står min mor og far i hver sin enden af bassinet og kalder på mig. De bliver sååååååå glade hver gang jeg kommer hen til én af dem, at de siger en masse rare ting til mig - og har godbidder klar til mig. Mums!!! Jo jo – det er jo lige noget for en lille hund som mig, så selvfølgelig svømmer jeg frem og tilbage og frem og tilbage, og det er rigtig hundesjovt kan I tro. Jeg logre også med halen hele tiden, jeg kan slet ikke la´ være. Så kan de også se, at jeg syntes det er sjovt. 

Min mor og far syntes vist alligevel også, jeg er blevet dygtig til at svømme. De har da købt et 10-turs kort til mig – så nu ved jeg helt sikkert at der vil blive mange gange jeg skal af sted – for det skal svømmes helt færdig, sådan ét. Og mon ikke de så køber et mere til mig, til den tid – det tror jeg helt hundebestemt. Min far har også fået købt sig nogle gummistøvler – kun fordi han fik sådan lidt…..øhhh - vel meget fugtige tæer når jeg sådan skulle plaske rundt. Men sådan er det bare, det sagde jeg også til ham – og han er heller ikke spor sur – nej da.

De tror også jeg får gode muller af det….og det kan da godt være, men helt sikkert så får jeg i hver fald et godt humør.

Tilbage

 

  Site Meter