Udstillingen der forsvandt i sne

Her i forrige weekend skulle vi alle fire ha´ været til udstilling. Men dagen inden, så begyndte det at sne helt tosset, og så var det ligesom om de dersens veje slet ikke var til at køre på mere. Vi var ellers viiiildt tidligt oppe, for at gøre os klar – alt for tidligt for en puttemus som mig. Men så var det, at telefondamen som vidste en masse om veje, ikke mente, at det var spor klogt at køre ud i det vejr, så hele vores morgen cirkus endte med, at vi gik i seng igen.

Men det var skam heller ikke dårligt, for da vi så vågnede op igen hen ad formiddagen – så var vi formidable friske og helt klar på en snehvid dag herhjemme i haven.

Så efter morgenmaden, så skete det. ”Jubiiiiiiiiiiii……” Jeg lavede det flotteste udspring fra havedøren, og så var jeg lige midt i herlighederne. Masser af dyb og blød sne, lige til at rulle rundt i – og lave engle. Nemlig ja…..”Hundeengle”…..kender I dem?? Man ligger sig bare om på ryggen i sneen – gnubber sig lidt, og så sparke lidt ud med benene. Så er den der…engelen altså…i sneen, når du rejser dig. Er du dygtig så bliver det smadder flot – og er du ikke så dygtig ….. så er det bare hundesjovt.

Efter de første mange ”hundeengle” var jeg klar til at tosse rundt sammen med Isito. Rundt og rundt det gik…… vi var bare slet ikke til at stoppe igen. Det var hunde hylende morsomt. Isito fik en farlig masse sne i hovedet – for han var selvfø´li bagerst hele tiden….men det var bare helt ok med den lille drønnert – for han kan sørme osse godt li´ sne. Mon han har arvet det efter mig??

Efter at ha´ spurtet rundt i lang tid, så var vi godt nok trætte. Ikke at det er noget vi er hys med at indrømme, men vi havde samlet så meget sne på vores ben at vi slet slet ikke kunne holde til mere. Og så for at vi ikke skulle blive for maste og kolde, så bar vores mor os op under den lunkne bruser og så smeltede hun alt sneen vi lige havde samlet så fint. Dét er nu dejligt når ene ben bliver lettere og lettere….og til sidst (efter vi var blevet tørret altså) så smuttede vi lige ned i den lune sofa og fik et tæppe over os.

Så hvis jeg skulle ha´ ønsket mig en bedre dag…. Så ku´ jeg slet ikke!!! For jeg syntes nemmerlig at sne er godt, og at vildt meget sne er vildt godt. Og hvis man ikke skal bruge en ”sneet-inde-søndag” hjemme i haven…..hvor skulle man så???

Vinter vuf fra Sherpa.

Tilbage


 

  Site Meter