Ballondans – med vældig våde poter

En dag det var så svedende varmt, at alt det sorte på pelsen var liiiiiiige ved at smelte – så tryllede min mor sådan nogen edder smarte nogen frem. Bolde – fyldt med vand.

Nøøøøøj….. altså hvor blev jeg altså glad – ellevild og helt rundt på plænen. De så godt nok spændende ud – med flotte farver og alting. Jeg kunne næsten ikke vente til hun ville kaste dem til mig – så skulle jeg lige gribe dem, og ruske dem, spurte med dem, og så…..grave dem ned. Men hov…..de virkede ikke. Ikke som de plejede i hvert fald. Jeg blev smadder pladder våd på trutten og alting – og bolden den gik i stykker og forsvandt. Halloooooo…….. mor altså. Hun var rigtig nok blevet snydt, da hun købte dem - men det vuffede jeg ikke til hende. Hun syntes vist, det var rigtig sjovt at de gik i stykker – og det plejer da skis´me ellers ikke så´n at ligne hende.

Nå - jeg hoppede og dansede, og greb en masse af dem – de dersens balloner som de kaldte dem. Og det var egentligt en vældig go´ ide med alt det vand – det kølede så dejligt på snuden, og så kildede det så sjovt på tungen, når de gik i stykker. Jeg sprang rundt, og greb dem alle sammen – jeg var ret dygtig hvis I forstår. Utrolig dygtig faktisk – hvis man skal dømme efter hvor våd jeg blev. 

Nu har sommeren jo ikke rigtig logret med halen de sidste par uger. Men når den gør det igen, så tror jeg helt bestemt, at jeg ska´ ha´ overtalt min moar til at finde resten af de små bolde frem igen. De var nemlig et rigtig sommerhit for hunde.

Varme og våde vuf fra Sherpa.

Ps. Hvis du ska´ prøve det derhjemme – så husk at du ikke må spise skallen af de små bolde. Så får man ondt i maven – siger min mor. Og hun har altid ret!!! Jeg ku´ sæl´føli godt la´ være, men du kunne jo være dú blev fristet.

Tilbage 

  Site Meter