Sidste nyt i Sherpa og Isito´s verden 2002-2006

31/12-06

Rigtig godt nytår til jer alle. Pas nu godt på jer selv og jeres hunde i aften......

Mange nytårshilsner fra Fam. Durup - Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

27/12-06

Sikke den dejlig jule vi har haft..... der var masser af hygge, dejlig mad, gaver og ikke mindst gavepapir. Sherpa og Isito mener bestemt at gavepapiret er en undervurderet del af julen.... Tænk at man bare smider det hele ud. De foreslår i stedet at man laver konfetti af det, huler eller redet i det, eller i det mindste en rask lille gemmeleg.

Sherpa i sin "gavepapirs-rede" juleaften

1. Juledag var vi en dejlig og frisk gåtur på heden ved Dollerup Bakker. Desværre uden sne, men tågen gjorde nu sit til at vi alligevel kom i julestemning. Det disede vejr var rigtig flot at gå i, men også lidt koldt. Derfor var det jo ekstra dejligt at der tilbage ved bilen ventede lune tæpper til hundene og varm the og småkager til os andre.

Juletur på heden ved Dollerup Bakker

23/12-06

Rigtig Glædelig Jul

Ønskes I alle her fra 

Sherpa & Isito´s verden

17/12-06

I dag har vi været på tur til Buddha Center i Vesterbølle. Det er et helt vidunderligt sted, med økologisk butik, kursuscenter og deres helt egen Stupa. Da det jo desværre ikke er nemt at tage vores Tibber med til Tibet eller Nepal så de kan se og opleve en Stupa dernede  - så er det en rigtig dejlig ting at vi nu ikke skal så lang fra Viborg inden vi er ved én. Danmarks eneste er det vist enda.

Hele familien Durup ved Stupaen i Vesterbølle

09/12-06

I anledningen af julen, har vi her sneget noget med på hjemmesiden som SLET ikke har med Tibber af gøre. 

Vi vil nemlig utroligt gerne reklamerer for Folkekirkens Nødhjælp´s kampagne "Giv en ged", da vi syntes det er en rigtig god ide og noget som samtidig er utroligt fangende. Denne "indsamling" er forskellig fra de fleste andre, da du her selv kan vælge hvad de penge du vil donerer skal gå til, og på den måde giver du både din samvittighed og nogle af verdens fattigste familier en gave. Når du køber en gave, modtager du et flot gavekort med billede og beskrivelse af hvordan gaven gør gavn. Se det er da julegaven til dén der har alt.......!!!!!

Kig ind på Folkekirkens Nødhjælp´s hjemmeside og se mere om kampagne. 

08/12-06

I dag har jeg været en tur igennem de gamle billeder i arkivet......sikke mange skønne stunder, og sikke mange dejlige hunde. Især faldt jeg over et billede af Sakya, fra dengang hun endnu ikke kendte til livets alvor. Og da vist i øvrigt også inden det blev besluttet, at hun skulle blive boende hjemme hos hendes familie i Nees. Allerede dengang var hun en lækkerbisken uden lige, men hvem havde mon troet, hun skulle blive en hund med meget personlighed og charme..... og tilmed løbe med titlen som Årets Unghund 2006. Det var der vist ikke nogen der tænkte på dengang.

06/12-06

Vi vil gerne opfordre alle Tibetanerklubbens medlemmer at indsende fotografier af deres dejlige hunde. Der er nu kun én delkonkurrence tilbage inden den endelige vinder bliver fundet. Husk at hovedpræmien er et digitalkamera til en værdi af ca. 1500,-. Sidste frist for indsendelse af billeder er d. 15. januar 2007. 

Er du ikke allerede medlem af Tibetanerklubben, kan vi stærkt anbefale dig at blive det. Udover at du kan deltage i fotokonkurrencen og alle klubbens øvrige arrangementer, får du også bladet Tibetaneren 4 gange årligt. En indmeldelse nu gælder også for hele 2007.

Se mere om medlemskab og konkurrence på Tibetanerklubbens hjemmeside.

01/12-06

Så blev det endelig d. 1. december. Sikke vi har glædet os. Derfor skal der også lyde rigtig mange "ha´ en rigtig go´ december julehilsner" her fra Sherpa & Isito´s verden.

26/11-06

I dag har vi været til juleudstillingen i Hårslev, og det har været en rigtig dejlig og hyggelig dag.  Ene dejlige mennesker og deres dejlige og flotte hunde. Hjerteligt tillykke til dagens vindere, og til alle årsvinderne som blev præsenteret.

Tillykke til Milou - Isito´s søster, og hendes ejer Mira Falck. De vandt nemlig konkurrencen "Bedste nedklippede hund".

Som vanligt havde vi vores skønne "låne-hund" Sakya med, og det gik bare rigtig fint. Hun vandt hendes klasse med CK og fik en rigtig fin kritik. Vi er mægtigt stolte af hende.

Endnu mere stolte blev vi, da hun blev præsenteret som Året Unghund 2006. Herfra skal lyde et stort tillykke til Susanne og Bent - Kennel Maitri´s, med deres flotte og charmerende afkom.

Årets Unghund 2006 og Susanne Laurberg - den stolte ejer og opdrætter.

25/11-06

VIGTIGT - Til udstillerne på Årets juleudstilling i Hårslev søndag. d. 26. november.

Husk at medbringe masser af vand til hundene, da Hårslev vandværk desværre har fået deres vand forurenet, og man derfor ikke kan forsyne sig på stedet. Ta´ eventuelt lidt ekstra med - da det nok ikke er alle der får informationen.

25/11-06 kl. 01.53

Netop landet fra Odense, sidder vi nu med VORES udgave af den nye bog. Det var en dejlig aften hos Hanne, Jan & Emil - der var nemlig masser af skønne tibbefolk, tibber og ikke mindst bøger. Bogen er ikke mindre end vidunderlig skal vi hilse og sige..........

24/11-06

I aften skal vi til Release Party i Odense - Hannes nye bog "Tibetan Terriers – The little People" er nemlig ankommet til Svalevænget. Sikke vi glæder os til den begivenhed. 

19/11-06

Sikke en dejlig weekend. I dag har vi været ude og forevige vores "modeller" Sherpa og Isito - mage til dejlige drenge skal man lede længe efter :o) Et par af dagens billeder er kommet på deres sider. Og nyd dem ellers her under neden........

Weekenden har også budt på hyggeligt besøg fra Odense. I går kom Dorte og Leif  - Kennel Amazing Chiwa, og deres dejlige tibbe-piger. Det var en flot dag, og vi fik i det flotte lys, foreviget Chiwa på nogle smukke billeder. 

14/11-06

Vi vil gerne reklamere for Tine Boutrup´s gåtur i den smukke Moesgård Skov. Turen er godt nok først i januar, men tiden har det jo med at flyve når måneden lige om lidt hedder december. Så kig allerede nu i kalenderen, om ikke der skulle være tid til en dejlig dag sammen med andre Tibbefolk - og deres Tibber :o) Se mere på siden "Sherpa og Isito´s Godbidder"

06/11-06

Så delte Kyas-ma endelig sin hemmelighed med alle os der ventet spændt. Det blev til 4 dejlige guldklumper - 3 drenge og 1 pige. Tillykke til "Familien-Cheerio".

05/11-06

Tak for en dejlig udstillingsdag i Herning. Igen havde vi fornøjelsen af at vise vores lille øjesten Sakya frem, og det gik rigtig fint. Hun vandt sin klasse med CK, og blev 3. bedste tæve på dagen. Tillykke til Susanne og Bent med deres fine opdræt - vi glæder os til at vise hende på juleudstillingen også.

Også tillykke til de glade vindere :o)

04/11-06

Tillykke til Hanne Mathiasen - Cheerio´s Tibetanske Terrier, med den nye flotte hjemmeside. Ta´ et kig forbi på cheerio.dk

02/11-06

Tibetan Terriers – The little People 
skrevet af Hanne Mathiasen

Ny bog om vores dejlige race

Her i Sherpa og Isito´s verden vil vi hjertens gerne reklamere for Hanne nye bog. Vi har haft æren og fornøjelsen af at bladre i den, og "snuse" til indholdet - og vi er helt sikre på, det bliver en klassiker :o) Vi har allerede bestilt ét eksemplar og glæder os til at få fingrene rigtigt i den. 

Bogen er i alt på 136 sider og fyldt med dejlige billeder fra hele verden. Bogen er A4 format indbundet og trykt i farver.

Den er delt i tre.

* Sharing your Life with a TT. 
* A Trip back to the Origin and around the World. 
* Appendix. I tredje del er der sådan lidt af hvert, gamle og nye artikler, diverse skemaer, ordforklaring og litteraturliste. 

Du kan allerede nu bestille et eksemplar. – Du vil så modtage den i slutningen at november. 

Prisen er 300,- + portoen som er 40,- Du kan benytte konto nr. 6845 0000258774 eller send en check.

Du kan kontakte forfatteren på mail eller se mere på www.cheerio.dk

31/10-06

Nå - Isito opnåede desværre ikke så mange dage i vest Jylland. Han var ikke så populær hos husets 1. hund Boscoe....sådan kan det gå. Men han mener bestemt at ferien alligevel føltes som om den varede masser af dage - det var en træt og fornøjelig lille hund vi fik hjem.

Men dagens glade nyhed er, at Hanne Mathiasen´s nye bog  ”Tibetan Terriers – The little People”,  i dag er blevet afleveret til tryk. Vi glæder os bare rigtig meget til at se den færdig - det bliver alletiders.

29/10-06

Så er vores gæstebog i fuld funktion igen. Vi glæder os til at høre fra jer :o)
Go´e søndagshilsner fra Fam. Durup.

I dag er Isito taget på "generalprøve-ferie" hos Susanne og Bent - kennel Maitri´s. Han skal de næste 5 dage opleve livet på landet, med alt hvad det indebærer af sjove og underholdende indslag af dyr, mennesker og natur - og se om ikke det er et feriested han gerne vil udstationeres, når vi snart skal til Nepal. De foreløbige meldinger lyder på, at det er et vældigt underholdende og hyggeligt ferieparadis - og vi nyder billederne af en flok Tibber der har det hundesjovt.

Fire Tibber i flok - ikke én for meget :o)

Isito og faster Frida

15/10-06

"I´m the king of the wooooooooorld........"  Sådan syntes Isito at sige, siddende på hovedet af én af Guden Thors gedebukke i Nordisk Have - Viborg.

08/10-06

I dag er Sherpa og Isito´s hjemmeside flyttet i nye "omgivelser". Det var nødvendigt med en flyttedag, da omfanget af siden efterhånden var for stort til den tidligere opbygning. Vi håber, I kan lide det nye udseende, og får lyst at kigge en tur omkring. Der er bl.a. en del nye billeder på siderne, et helt nyt billedgalleri og vores gæstebog er også inden alt for længe i fuld funktion igen. Det nye design og opbygning betyder også, at der igen kommer gang i nye dagbøger og andre spændende ting på siden.

Go´ fornøjelse  - Jesper, Susan, Sherpa & Isito

Tillykke til Søren Therkelsen Kennel Lamlux, med familieforøgelserne. Vi siger velkommen til Danmark til lille Bobby, og også velkommen til den lille hvalp som Sofi og Marlow fik d. 6/10. Man kan se mere til Søren og hans kennel Lamlux på lamlux.dk 

23/09-06

I dag har vi været på vores gåtur ved Hald-sø. Det var en rigtig dejlig dag, hvor solen skinnede, kagen, bollerne og kaffen smagte himmelsk.  Vi er sikre på at alle 11 mand og 10 Tibber hyggede sig - vi gjorde i hvert fald. Tak for det fine fremmøde - det var en rigtig "Tibbe-dag". 

Isito nyder den jyske hede i fulde drag.

21/09-06

I dag var det Isito´s fødselsdag - Hurra hurra hurra
Han sikkert sig tre gaver fik, som han har drømt om i året der gik
Med dejlige hundeguffer og lagkage til

Tillykke med fødselsdagen lille Isito. Tænk at du og dine søskende allerede er 3 år gamle. 

Dejligt at se at de nye legeting kunne bruges - og at lagkagen smagte godt. 

12/09-06

Hips hips Hurra.......... 

I dag fejre vi at Maitri´s Sakya Nyima Tha-Chung har fået svar på sin HD-fotografering. Og det blev et flot A. Vi vidste nu godt at du er skruet godt sammen Sakya :o) Men nu ved DKK det osse..

Maitri's Sakya Nyima Tha-Chung

04/08-06

På grund er voldsomme mængder af spamindlæg, er vores gæstebog desværre midlertidigt lukket for indlæg. Vi håber at den snart er på banen igen.

03/08-06

I går fik Bhaki von Lu-Khang 5 flotte hvalpe - 1 dreng og 4 piger. Mange hundehilsner og et stort tillykke til Dorte og Leif – Kennel Amazing Chiwa.

22/07-06

Gamle numre af Tibetaneren gives væk.  

Nr. 1 1997, Nr. 2 1999, Nr. 4 1999, Nr. 1 2000, Nr. 3 2000, Nr. 4 2001

Er du intereseret, så skriv til mail@sherpa.dk

07/07-06

Nyt hjem søges til tæve på 3 ½ år - Cheerio Hira.

Interesserede kan kontakte Hanne Mathiasen på tlf. 66163213 eller 40363213. 

06/07-06

Nu kommer der endeligt et seriøst program om hunde på tv. 

Det er den norske udsendelse "Et Hundeliv" - af Anders Hallgren som bliver sendt på TV2 torsdag d. 20 juli kl. 23.25.

04/07-06

Sommervejret er over os igen..... lige i overkanten syntes Sherpa og Isito at mene. Derfor var dagens aftentur udvidet med en lille svømmetur i Hald sø - til dem der havde lyst altså. Det var overraskende nok kun Sherpa der havde det - og han nød det i fulde drag. Isito mente vist det var bedre at være varm end våd!!

Hald sø er også stedet for vores gåtur d. 23. september - hvor alle glade "Tibbefolk" er velkommende. Se mere på siden "Godbidder".

16/06-06

Her i Viborg glæder Sherpa & Isito sig over at temperaturen igen er på et niveau så de kan spille boldt i haven. Det har godt nok været varmt!!! Godt at morgen-lufteturen ligger før kl. 7 - ellers havde den vist heller ikke været til at klare. Nu må vi se hvordan sommeren arter sig - men nu er vi i hvert fald i træning med is, hængekøje og total afslapning. 

Held og lykke til alle udstillerne i Ålborg i morgen - vi ville gerne have været med, men kan desværre ikke. Husk I har alle sammen den allerbedste hund. Det er bare ikke sikkert dommeren lige kan se det.

30/05-06

I dag er der et par nye godbidder på Sherpa & Isito´s hjemmeside. Det er vores anmeldelse af det nye livsstilsmagasin "Vi med hund", og Sherpa og Isito´s test og bedømmelse af aktivitets legesager. Testpanelet har i øvrigt meddelt at der kan forventes flere bedømmelser i fremtiden. Du finder det på siden "Godbidder".

Anmeldelse og test er også at finde i den nyeste og flotte nummer af klubbens medlemsblad Tibetaneren. 

....og sidder du nu tilfældigvis med Tibetaneren - så kig engang på bagsiden. Dét er nemlig vores dejlige dreng Sherpa. Vi er rigtig glade for at se ham dér.

18/05-06

Sikken en fryd og fornøjelse. Susan er nu den lykkelige ejer af et ægte "tibbe-sjal", strikket og hæklet af ulden fra Isito og Sherpa. Det er bare fint. Tak til Susanne Laurberg for at ville fremtrylle det.........for der er kun én ting der er bedre end et "tibbe-sjal", og det er et "tibbe-sjal" lavet af sin bedste veninde.

02/05-06

Så er vores "tibbe-garn" af ulden fra Isito og Sherpa færdigt. Desværre ligger det lige nu på posthuset og venter på at blive afhentet - så vi må vente endnu en dag med af mærke på det. Men ser det ikke bare fint ud?

01/05-06

Så blev det endelig forår - sådan rigtig forår. Aftenturen blev derfor nydt i anemoneskoven......det var så dejligt, og lige hvad vi trængte til alle fire.

23/04-06

I går var vi til udstilling i Årslev på Fyn.

Det var en rigtig go´ dag, hvor vi have vores "låne-hund" og ynglings "niece" Sakya med i hvalpeklassen. Det gik forrygende godt, og hun blev "Bedst I Racen - Hvalp", og senere i store ring "Best in Show - Hvalp" fik hun en  flot flot 2. plads. Behøver vi at skrive, at det var en træt og mættet lille hund, der i aftes blev overdraget til sine stolte forældre? Vi er sikre på, at Susanne syntes det var en passende føs´da´s gave med sådan nogle fine resultater :o)

Også et stort tillykke til Dorte Bloch Hansen og deres skønne Chiwa som blev "Bedst I Racen", og en flot 2. plads i "Best in Show".

16/04-06

Så er Nette blevet færdig med det første garnnøgle af Isito´s uld. Vi syntes det ser rigtig blødt og lækkert ud, og er nu endnu mere spændte det færdige resultat.

Du kan finde link til Nette Stormlund, og hendes arbejde på linksiden.

14/04-06

Rigtig god påske.

Hundehilsner fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

05/04-06

I weekenden var vi til udstilling i Hedensted, med vores lille øjesten Sakya. Sakya er vores lille "låne-prinsesse", en gang imellem når Susanne og Bent arbejder i weekenderne, og vi var mere en glade for at tage hende med, og vise hende. Hun fik en rigtig fin debut, med en go´ kritik og en go´ oplevelse. Så det var en dejlig dag. Du kan se hendes udstillingskritik på Maitri´s hjemmeside.

Tillykke til alle de andre deltagere på dagen - men deres hunde som hver især altid er de allerbedste. 

26/03-06

Nu har vi skiftet til sommertid, så mon ikke foråret snart begynder at indfinde sig? Det regner vi da med - og i den anledning kommer tankerne jo også hen på havearbejde, og alt det morskab der følger med,  når "vapserne" gerne vil hjælpe til. Men samtidig så er det jo også i sommermånederne at mange hunde får forgiftninger,  da de netop render og graver mange sjove planter op i haven.

Derfor har vi lagt et lille link ind på siden "Godbidder" - her finder du Netdyredoktor.dk´s en liste over planter mm. der kan give forgiftninger hos hunde. Ta´ et kig - så er du forberedt hvis uheldet er ude.

12/03-06

I dag blev så dagen, hvor Sherpa og Isito forelskede sig, i en lille kat som have fundet ind i vores have. Katten var dog ikke lige så begejstret for mødet, som "drengene" var - og den valgte derfor at sætte sig på en gren allerøverst oppe i vores pæretræ. Efter nogen tid kunne vi forstå, at den ikke kunne komme ned ved egen hjælp - og Jesper måtte ud og stemme dørklokker for at finde ejeren. Kattens ejer - som tilmed er folketingsmedlem, var ikke hjemme, men noget familie stillede op med en lang stige og masser af tålmodighed, og efter lang tid og masser af forsøg så kom den da ned igen.

Sherpa og Isito var selvfølgelig glade for alt den hurlumhej i haven - men havde nu selvfølgelig gerne set, at det hele var endt med, at en brandbil med stige skulle komme forbi osse. Men uanset hvordan, så var de glade for at den kom ned igen, for de lover 15 graders frost i nat - og det er hverken vejr for en hund eller kat.

Tilbage er der kun at sige - Kattens til søndag!!!

11/03-06

Vinteren vil åbenbart ikke slippe sit tag i Danmark - men Sherpa og Isito mener, at når det nu skal være sådan - så er sådan noget sne nu vældigt sjovt og underholdende. 

For et par dage siden sendte vi en kasse fyldt med Isito´s "aflagte underfrakke" til en dame der hedder Nette Stormlund. Hun karter og spinder selv garn, og har stor erfaring med at bruge hundeuld. I går fik vi så besked tilbage, at det var ganske brugbart, og at hun sagtens mente, at kunne lave noget fint garn til os. Nu venter vi jo spændt på resultatet, og på det efterfølgende sjal som jeg skal have strikket mig. Du kan se mere om Nette på hendes hjemmeside. Du finder linket på link-siden.

Der er også kommet et andet link på Sherpa.dk - et link til Durup-fotografi, som er Jespers side hvor han tilbyder fotografering af heste.

Go´ weekend til jer alle fra Fam. Durup.

23/02-06

I dag har vi været i Midtjysk Hundecenter til en omgang hundesvømning. Det var en vældig sjov og munter omgang - og temmelig våd. Sherpa og Isito nød turen i fulde drag - og er lige nu, nogle glade. tilfredse og ikke mindst trætte hunde.

20/02-06

I weekenden var det udstillings og hundehygge-dag i Odens. Udstillingsresultaterne er ikke noget at prale af - Sherpa fik sit livs første 2. præmie. Men vi vidste godt, at han er lige rund nok om maven for tiden....sådan kan det gå. Men vi har nu også hørt, at man skal have en 2. præmie inden man kan blive champion.....så nu skulle det jo være klaret.

Tillykke til vinderne på dagen - og alle de andre hunde som alligevel er verdens bedste :o)

Men hundehyggen kunne bestemt ikke fås bedre. Familien Bloch Hansen havde inviteret på lækkert frokost efter udstillingen - og selvfølgelig masser af hygge og hundesnak. Det var alle tiders. Tak for invitationen Dorte, Leif, Christian og Thomas.

08/02-06

I dag har Sherpa.dk fået en "opdatering". Sherpa og Isito´s sider fået et nyt "look", og der er kommet flere billeder på nogen af siderne. Vi er selv godt tilfredse med resultatet, og syntes siderne er blevet mere overskuelige. 

God fornøjelse med at kigge rundt.

06/02-06

I weekenden har vi igen været babysittere for Sakya. Det har været rigtig hyggeligt og temmelig underholdende. 

Det går nu rigtig fint med benet, og hendes dyrlæge var meget imponeret over resultatet af operationen, og at hun allerede nu går så fint på det. Du kan se mere til Sakya og resten af familien på hjemmesiden Tibetansk Terrier

03/02-06

I dag er Sherpa blevet øjenundersøgt, og resultatet var fint og flot. Dejligt.

Linksiden har fået et punkt der hedder "Sundhed og opdræt" og her finder du nu link til DKK´s nye HUNDEWEB.DK og TIIS-listerne. Sider hvor man kan finde oplysninger der måtte være relevante, hvis man søger oplysninger på enkelte hunde, eller måske gerne vil have et overblik, eller få stillet sin nysgerrighed.

21/01-06

I dag er det Sherpa´s fødselsdag - hurra hurra hurra.........

Ja, i dag fejrer Sherpa sin 5 års fødselsdag. Tænk hvor tiden går hurtigt. Det føles som var det i går, at vi hentede ham hos Kennel Tibatz. Men tiden flyver jo når man er i godt selskab.

Også mange gange tillykke til hans søskende Victor & Frida fra Nees - og tak  for gaven.

I år har vi valgt at omlægge huset til patienthotel for Sherpa´s niece, Sakya, i stedet for at inviterer fødselsdagsgæster. Hun er kommet galt af sted med sit ene ben, og manglede et kærligt hjem for weekenden. Det ville vi hellere end gerne tilbyde. Og lur mig om ikke osse små patienter gerne vil have varm kakao og chokoladeboller i aften - det er vi helt sikre på.

13/12-05

Julen nærmer sig med hastige skridt - og står du lige om mangler julegaven til en ægte "Tibbe-elsker" så er her to rigtig gode ideer.

"Tibetansk Terrier" af Hanne Mathiasen. Denne bog er et "must" for alle, som allerede er fortabte og berigede med en tibbe, folk der er "nybagte" Tibbe-ejere og folk der måske overvejer at anskaffe sig én. 

"Portrættegning af din Tibbe", af kunstner Annette Skjærbæk.

05/12-05

I dag er der kommet et nyt link på siden. Det er nemlig Buddha´s Tibetanske Terrier - ved Tine Boutrup, der har fået en hjemmeside. Vi glæder os til at kigge forbi derinde - og ikke mindst til hvalpene der er på vej.

01/12-05

Så starter den dejlige julemåned. Der er frost på græsset - lige til at køre næse i, lunt og godt inden døre, tæpper i sofaen og masser af gæster der kigger forbi. Jo - her i huset sætter vi stor pris på december. 

Glædelig jul fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.  

24/11-05

Nødråb fra Hanne Mathiasen:

Det, der ikke kan ske, er sket - min harddisk er gået helt kaput. Alt er væk - så her er et nødråb til alle, der har sendt mig stof til december blad og min nye bog. Send det venligst igen...
Jeg har gudskelov en back up af min bogmanus, men alle de skønne tibbe billeder er væk, og de sjove anekdoter m.m.m. sendt det venligst igen... TAK 
Alle mine e-mailadresser er også væk - så send en mail, så jeg får jeres adresse igen.
Hvis I har billeder, jeg har sendt til jer, vil jeg gerne have dem igen. 
Hjælp mig !!! 
Jeg prøver at sige til mig selv, der kunne være sket noget, der var værre.
På forhånd tak
Hanne 

07/11-05

I dag er der kommet lidt nyt på side med godbidder. Der er gode råd til den kommende juletid og til nytåret, og også  vores egne erfaringer med en fyrværkeriskræmt hund. Dem kan du læse i et par små artikler.

Heldigvis blev lovforslaget om den nye fyrværkerilov vedtaget den anden dag. Den betyder, at det fra næste år - år 2006, kun er tilladt for private af affyre fyrværkeri i perioden fra d. 1 december til d. 5. januar. Det bliver da en fornøjelse. Tænk engang alt det stres og alt den angst som mange hunde nu slipper for året rundt. Og tænk engang.... det kan jo ligefrem være nytårsaften bliver til en speciel og flot oplevelse igen - som den var inden der skulle affyres fyrværkeri til enhver tænkelig lejlighed. Dagen blev her i huset fejret med en ekstra hundekiks :o)

05/11-05

Så er vi hjemme igen efter vores safari i Kenya - en smule solbrændte og en masse oplevelser rigere.

Hundene har i den anledning jo også været på ferie. Isito har været hjemme hos sin søster Milou og "Mor & Co." i Odense, hvor der har været liv og glade dag - og i dén grad gang i den. Sherpa har nydt det stille liv - uden Isito :o) hjemme ved Fam. Durup Senior, og nyder nu den luksus at være udsovet. De vil begge gerne sende en hilsen til deres plejefamilier, og sige tusind tak for kærlig pleje, knus og kram.

I dag har vi været til udstilling i Herning. Det gik ikke helt så godt som vi havde håbet på med Sherpa, men det gode selskab af hundevenner kan vi ikke klage over. Tillykke til dagens glade vinder Søren Therkelsen- hans Shamba Of Sjo-Who-Sji-Bib blev BIR og Silverridge Mc Cloud Hermit blev BIM.

14/10-05

Sikke en søndag vi havde i sidste weekend. Vi var til Hanne Mathiasen´s arrangement "Tibbedag i Odense" Og det var bare helt perfekt. 

Der var masser af mulighed for at få gode råd om lydighed, pelspleje, ringtræning og juniorhandling, og Tine Boutrup fortalte lidt om hunde psykologi og dæmpede signaler. Vi havde hver især medbragt noget til et fælles frokostbord, og imens vi nød de uanede mængder af lækkerier, blev der hygget og snakket masser af hund :o)

Vi syntes det var en rigtig fin dag, og vi nød den afslappede stemning der er til sådan nogen dage.

Tak til Hanne for en go´ ide, et super initiativ og det altid gode humør.

Vi vil også gerne sende en hilsen til Ækvator - Bonnie Dyrecenter i Viborg. De havde skaffet meget fine sponsorgaver fra Hill´s som vi medbragte på dagen. Der var 3 kg. hundefoder samt et lille lækkert fleecetæppe til alle deltagende hunde. 

Sherpa & Isito syntes osse lige, I skal ta´ et kig på familiens små nye vidundere i Kennel Maitri´s. De er bare helt helt vidunderlige - Prins og Prinsesser af højeste karat.

26/09-05

Husk at det snart er dagen for Hanne Mathiasen´s "Tibbedag" i Odense. Det er den 9. oktober 2005. kl. 11.00.

Se mere under "godbidder".

10/09-05

Endnu en dejlig dag i Tibbernes tegn :o) Det var nemlig dagen for vores planlagte gåtur ved Hald Sø - Viborg. 

Vi var en frisk og munter flok på 8 hunde og 9 mand - endda med deltagelse helt fra Odense og Ribe. Flot!! Vi var igen heldige med vejret, og kaffen, kagen, snolleret og Tines lækre hjemmebagte boller blev efterfølgende nydt under egetræerne. 

Tak for en dejlig dag til jer alle.

04/09-05

Vi har hermed æren at fortælle, at Sherpa´s søster Frida her til aften har født 5 små guldklumper. De små vidundere fordeler sig på 4 små prinsesser og 1 lille prins. 

Vi ønsker dem alt mulig held og lykke i deres liv, men sådan kan det vel kun gå, når man er født under det lykkebringende kennelnavn Maitri´s. Der vil helt sikkert blive mulighed for at se mere til hvalpene på Maitri´s hjemmeside - når familien får tid til at opdaterer den :o) 

Se det var en dejlig afslutning på en dejlig weekend. Vi har jo igen i dag været til udstilling - i dag i Silkeborg. Sherpa fik igen en fin fin kritik - og vi er stolte af ham. Se kritikken under "Sherpa".  Tillykke til de glade vindere - og deres flotte hunde :o)

Tilmelding til gåturen på Lørdag modtages stadig - hvis du skulle have lyst til at komme med :o)

Hundehilsner fra Jesper & Susan, Onkel Sherpa og Fætter Isito. 

03/09-05

Så er vi kommet godt hjem fra en dejlig udstillingsdag i Vildbjerg. Det var første gang klubben afholdt udstilling dér - men forhåbentlig ikke sidste gang. Det var alle tiders arrangement i rigtig gode faciliteter. Godt job Lotte :o)

Sherpa fik en flot flot kritik - og blev 2. bedste hanhund på dagen. Kritikken er som altid tilgængelig fra siden "Sherpa". 

I morgen skal vi til Silkeborg - det glæder vi os også til. 

24/08-05

Vi vil gerne reklamerer for Hanne Mathiasens arrangement "Tibbedag i Odense" d. 9. oktober. 

En dag med indslag om lydighed, dæmpede signaler, pelspleje, ringtræning,  junior-handling og meget meget mere - og som med garanti bliver hundehyggelig :o)

Det er også snart tid for vores "efterårs gåtur". Så skal du alligevel ud og trave med din Tibbe Lørdag d. 10. september - så ta´ og tilmeld dig, og kom med os andre en tur ved Hald sø - Viborg.

Se mere om de to arrangementer under "Godbidder".

23/08-05

Hjerteligt tillykke til Isito´s halvsøster Cheerio Hinayana, med hendes flotte kuld hvalpe. 7 små hundebørn blev det til - sikke en dejlig flok.

Også tillykke til Kennel Maitri - der nu har fået syn for sagen, at der er nogle små guldklumper inden i Faster Frida´s mave. Vi har set røntgenbilleder af de små vidundere - og det kan du også, hvis du besøger deres hjemmeside - Kennel Maitri

17/08-05

Kære venner.
Tak for alle jeres opmuntrende mails og hilsener. Det luner rigtig meget, og er lige hvad vi har haft brug for.
Hilsen Familien Durup
Jesper, Susan, Sherpa & drønnerten Isito

15/08-05

I Lørdags var vi til udstilling i Odense - og man kan vist roligt sige at det ikke var vores dag. 

Isito kunne nemlig ikke lide dommerens fremtoning, og dommeren besluttede så at han heller ikke kunne li´ Isito´s. Ærgerligt - for Isito er ellers den rareste og gladeste hund, og vi syntes ikke, han havde fortjent den hårde bedømmelse.  Men sådan kan det altså gå for selv Årets unghund. Enten havde dommeren eller Isito en dårlig dag - måske dem begge to.

Sherpa - ja han er jo lidt småt med pels for tiden. Pga. medicinsk behandling og Isito´s ihærdige forsøg på at pille det resterende af - det var desværre heller ikke så populært. 

En dag vi gerne glemmer.

04/08-05

Sherpa har igen griflet lidt hans dagbog. Denne gang om ballondans - med vældig våde poter. Han be´r os lige fortælle, at man ikke må prøve der derhjemme - hvis man ikke husker at spytte ballonen ud bagefter. Ellers go´ fornøjelse.

I weekenden var vi på "børne-besøg" hos familien Bloch Hansen i Odense. Tillykke med det skønne kuld - de er bare dejlige.  

20/07-05

Nå, så fik de to unge herrer tid til at få skrevet i deres dagbøger igen. Men sommeren er jo bekendt en travl tid, og det er sørme osse svært at få tid til både at slænge sig i skyggen, spise is, soppe i de kølige vandpytter og så tilmed at skrive. Men nu....nu har de haft gang i skrive-poterne.

Sherpa har skrevet et lille digt om verdens bedste sovedyr - hans løvebamser. Og hvad der skete da Prinsessen Frida flyttede ind på sommerferie. Isito fortæller osse om et af familiens populære tøjdyr - dog med lidt mere action. Se dagbøgerne på hver deres side.

17/07-05

Sherpa og Isito sender masser af hilsner til deres søster og faster Frida, som nu forhåbentligt har mini prinser og prinsesser i mavsen.  Vi er rigtig spændte alle sammen, og glæder os til familieforøgelsen.

De har i øvrigt brugt, den sidste uges knap så varme dage, til at skrive lidt på et par nye dagbøger....mon ikke de kommer på siden inden alt for længe. Det tror vi...

02/07-05

I dag har vi haft den mest fantastiske dag. 

I dag har nemlig været dagen for Søren og vores pelspleje arrangement - og vores have har været fyldt til bristepunktet med engagerede og dejlige folk. Vi har været samlet 24 tibbe-folk, og selvfølgelig nydt vores 16 helt vidunderlige hunde.

Vi er utroligt glade for det flotte fremmøde, og vi håber, at I alle har fået noget "med hjem".

Tak til Bonnie Dyrecenter, Viborg, for de sponsorerede lækkerier til hundene.

Hundehilsner og fortsat go´ weekend fra
Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

24/06-05

Sommeren er kommet over os - og desværre har det betydet, at en hund er død efter at være blevet efterladt i en kogende varm bil.

DKK har indhentet råd om hvad man kan og bør gøre, hvis man opdager en en nødlidende hund, og vi iler med at bringe dem videre her på siden. Du kan læse dem under siden godbidder.

11/06-05

Efter vi efterhånden har bagt et utal af portioner af Sherpa havrekiks, har vi nu rettet lidt til i opskriften. Så til jer derude, der har forsøgt jer - måske de bliver knap så klistrede at lave, hvis I putter det ekstra klid i :o) Ifølge testpanelet - Sherpa & Isito, så er de stadig kanon gode :o) Opskriften findes på siden "Godbidder".

Vi har, i det netop udsendte nummer af Tibetaner klubbens medlemsblad "Tibetaneren", grebet bolden og skrevet et lille stykke om vore liv med Tibberne. Skulle du ikke være medlem af klubben, så du ikke modtager bladet - så kan du finde artiklen "Hvad er det der gør en Tibbe så fantastisk?" på siden "Godbidder". 

Fortsat god weekend fra Familien Durup.....

05/06-05

I dag har Isito spenderet alle sine lommepenge på et dejligt tyggeben til sin far - nu det jo er Fars dag. Han købte osse lige ét til sig selv, så nu hygger de sig sammen under sofabordet. 

Isito´s motto er nemlig (i hvert fald lige i dag) - "Som far og søn vi dele, jeg tager sjældent det hele".

Vuf vuf og go´ søndag fra Viborg :o)

02/06-05

WOTT  magasinet kan nu også fås i Danmark. 

Var det noget for dig? Så kontakt Hanne Mathiasen som formidler det. Du kan læse mere på hendes hjemmeside cheerio.dk  

Du kan også finde magasinet på siden "Godbidder".

29/05-05

I dag er der kommet lidt nye links på sherpa.dk. 

Bl.a. et link til det nye magasin World Of Tibetan Terrier - forkortet WOTT. Det er et utroligt flot magasin med spændende artikler og flotte billeder, og et must for enhver Tibbe-ejer.

Fortsat go´ søndag.

25/05-05

Isito har skrevet i sin dagbog, om dengang han tog på bondegårdsbesøg på egen pote. Det er spændende læsning - og han syntes I skulle ta´ at kigge med.

Der er i dag også kommet et par nye billeder på Isito´s side.

Vi har rundet besøgende nr. 10.000 her på Sherpa.dk - tak til alle jer der kigger ind. 

17/05-05

Hips hips hurra...... 

Så er endnu en af Sherpa´s hvalpe, Cheerio I'm Mandy Fly Me - kaldet "Milou", også blevet HD fotograferet. Hun havde sandelig også fine hofter - og det blev belønnet med et A. 

Milou er den 4. fra kuldet der er blevet fotograferet, så nu er der 4 flotte A´ er på stibe.

Tillykke til Milou og hendes mor Mira :o)

14/05-05

Jubiiiii - det kan lade til at vores bønner endelig er blevet hørt. Regeringens forslag om at forbyde private at købe og affyre fyrværkeri i størstedelen af året, er nemlig noget vi længe har savnet. 

Tillykke til alle landets fyrværkeri-skræmte hunde - der i blandt, den ene af vores egne dejlige "drenge".

09/05-05

Herfra skal lyde et "Tak for sidst" til alle vore glade deltagere i hundedagen d. 1. maj. Vi havde som sædvanligt en dejlig og hyggelig dag, og vi er glade for at alle mødte op selv om programmet blev ændret i sidste øjeblik. 

Vi har sammen med Søren Therkelsen, arrangeret et en pelsplejedag til sommer. Planen er at dagen skal bruges på den grundlæggende pelspleje - noget som vi har hørt mange efterspørge. Se mere om dagen under "Godbidder".

24/04-05

Vi har desværre måtte ændre datoen for vores gåtur i efteråret. Se den nye dato under "Godbidder".

20/04-05

Står du om mangler et sæt nye hjul til dit bur?? Så kig under "Godbidder" - vi har nemlig sat vores til salg, og måske det lige var noget for dig.......   :o)

16/04-05

Sikke en fantastisk dag vi har haft i dag.

Vi har været på Tibetanerklubbens udstilling i Røjle, Middelfart, og det gik over alt forventning. Sherpa fik sit 2. certifikat, og især kritikken "en iøjnefaldende hund" er vi rigtig glade for. Isito fik CK, og også en flot kritik. Du kan læse dem på hver deres side. 

Tusind tak til Hanne Mathiasen, for hendes hurtige beslutning om at hjælpe os i ringen med én af vores to "CK-drenge". Hun viste Sherpa på den allerfornemste måde.

Vi vil gerne sige tak til Eva Mathiesen for et super flot arrangement i dag. Der var lagt et stor arbejde, for at få så vellykket en dag. Der var et flot fremmøde, og det var en fornøjelse at betragte de mange flotte hunde. Tillykke til jer alle, med de fine resultater - og tak for en dejlig dag.

Det var også dagen hvor klubben havde sin generalforsamling, og derfor også valg til bestyrelsen. Vi vil gerne sige "tak for god arbejdsindsats" til de afgåede medlemmer, og "velkommen" til de nye.  På generalforsamlingen fik Hanne Mathiasen overrakt "årets buket", for det store arbejde med bogen "Tibetansk terrier". Tillykke - det er velfortjent. 

02/04-05

I dag har vi haft en dejlig udstillingsdag i Esbjerg ;o) Både Sherpa og Isito fik flotte bedømmelser og blev begge belønnet med CK.

Herfra skal lyde et stort tillykke med alle de flotte resultater, især til de nye champions, og en stor tak for en dejlig dag, til alle I herlige tibbe-folk, som var mødt op. 

Tusind tak til Emil Mathiasen, for den flotte "tillykke-hilsen" som han havde lavet til Isito. Den er en stor succes - hvordan skal man ellers sige tillykke til en lille hundevaps der har fået et A i sin HD-bedømmelse, end at lave et stort, flot og meget lækkert A af tyggeben. Der er ikke andre måder :o) 

01/04-05

Jubiiiii........ Så har vi endeligt fået svar på Isito´s HD-billeder fra DKK, og det var helt bestemt værd at vente på. 

Resultatet blev nemlig et A - og glæden vil ingen ende tage :o) Så mon ikke vi skal fejre det med lidt kage til kaffen i aften - imens vi pakker til udstillingen i morgen i Esbjerg.

Isito er den 3. af Sherpa´s hvalpe der er blevet fotograferet, og alle er de kommet ud med resultatet A. 

24/03-05

Rigtig god påske til jer alle sammen. Vi håber, det bliver god tid til hundehygge imellem alle familiefrokosterne.

22/03-05

Vi inviterer hermed til endnu en gåtur ved Hald Sø - i sensommeren. 

Kunne du tænke dig at se - eller gense, skoven i det tidlige efterårsdress, og få en hyggelig dag sammen med andre tibber og deres mennesker?? Så kig nærmere på opslaget. Du finder det på siden "Godbidder".

21/03-05

I går havde vi en dejlig dag med ringtræning og hundehygge i Odense. Tak for det gode initiativ og arrangement Hanne. Vi glæder os til næste gang :o)

På opfordring, bringer vi også opskriften på Sherpa´s lækre hjemmelavede hundekiks. Prøv dem - din Tibbe vil æææælske dem. Du finder den på siden "Godbidder".

16/03-05

Isito er skuffet - meget skuffet :o( Han udtaler; "Man kan sylte alt muligt, men mine hofter......dét er for dårligt!!!!" DKK lover, at de vil skynde sig at få bedømt billederne, og vi er lovet et resultat inden en uge. Vi krydser fingre, og glæder os.

Sherpa´s søster Frida er blevet øjenlyst i dag - og det var bare alt sammen i den skønneste orden. Tillykke Frida-mus.

Hanne Mathiasen har arrangeret lidt ringtræning i Odense søndag d. 20/03 kl. 13.00. Er du interesseret???? Så ring på tlf. 66 16 32 13 eller skriv til cheerio@galnet.dk senest lørdag.

13/03-05

Sikken en flot tv optræden, vi var vidner til i går aftes........ Alle tiders Merethe og Eddie :o)

Der er kommet en ny lille "godbid" på vores nye side - Godbidder. Et lille tips om plaster til hundepoter - her midt i en kold vintertid. Noget der desværre kan være hårdt for hundepoter.

12/03-05

Så er det i aften, at vi skal se DR2........

Videoen er indstillet og snolleret er købt - nej hvor vi glæder os.

08/03-05

Husk at det er nu på lørdag - d. 12/03-05, at I skal se Tema Lørdag på DR2. 

Emnet er: Hunden - et barn der siger vov. 

Det bliver helt sikkert værd at se, men mon ikke højdepunktet bliver når "en af vores egne" Merethe Breilev og hendes dejlige Tibbe, Eddie, indtager skærmen. Efter DKK´s forslag, har DR2 nemlig valgt at følge en tibetanske terrier, før og under en udstilling. 

Vi glæder os til at se jer, Merethe :o) Vi kunne ikke have ønsket os bedre repræsentanter for racen, og vi krydser fingre for jer.

06/03-05

Isito har brugt sin søndag på, at skrive en lille dagbog om hans vældige vinterferie. 

Og Sherpa..... ja han har guffet i sit nye marvben, så der er ikke noget nyt fra hans pote :o)

01/03-05

Så er en anden af Isito´s kuldbrødre, Cheerio Ini Mini Mo, også kaldet Emil, også blevet HD fotograferet. Han havde også det fine resultat A. 

Tillykke med det Emil :o)

Vi venter stadig spændt på resultatet af Isito´s fotografering.

26/02-05

I dag var dagen, for vores gåtur ved Hald sø, for Tibetanerklubbens medlemmer. Og sikken en dag det blev. Vi er utroligt glade for det flotte fremmøde til arrangementet - 20 mand og 16 hunde. Sneen dalede blidt fra himlen, glade mennesker og muntre hunde. Bedre kan det vist ikke blive. 

Tusind tak, til alle jer der var med. For det gode selskab, opbakningen og for at give os lyst til at lave flere arrangementer i fremtiden. Det var dejligt at se jer alle - både nye og velkendte ansigter. 

23/02-05

Fra i dag, er Isito også rykket med ind på familie siden. Nu hedder den "Vores familie" - og dét er Isito glad for :o) Her kan du se billeder og læse om drengenes familier - og os.......... de tobenede.

Vi håber I alle sammen nyder det flotte vintervejr - dét er lige noget for en Tibbe.

21/02-05

I dag har Sherpa og Isito skrevet lidt i deres dagbøger. Isito fortæller om en snackbar han fandt i haven, og Sherpa har lavet et lille digt om hans 4-års fødselsdag, samt en fortælling om hvad man kan fordrive tiden med på en "sneet-inde-søndag".

Go´ fornøjelse.

19/02-05

Sherpa & Isito´s hjemmeside har i dag fået en helt ny side - "Godbidder". Her finder du nemlig små godbidder, f.eks. aktiviteter, køb og salg, efterlysninger samt oplysninger for hundefolket.  

På malerisiden er der også kommet fem nye malerier.  

18/02-05

Så har hjemmesiden fået en generel opfriskning. 

Der er kommet mere end 30 nye billeder på siderne - jævnt fordelt, men især galleriet er blevet udvidet - med hele 12 billeder af "prinserne". 

God fornøjelse med at kigge rundt - og god weekend. 

14/02-05

Isito´s kuldbror, Cheerio Image of Sherpa, også kaldet Tasam, er blevet HD fotograferet med det fine resultat A. 

Tillykke med det, flotte fyr :o)

Isito er netop også blevet fotograferet, og vi venter spændte på svaret.

Endnu engang, vil vi også gerne opfordre jer til, at deltage i vores lille "tibbe-travetur", som vi har arrangeret, her i det midt-jyske. Vel mødt - det bliver vældigt hyggeligt!!!

13/02-05

I dag skulle vi have været på udstilling i Fredericia. Desværre var vintervejret, ikke egnet til udkørsel, i de tidlige morgentimer, og vi valgte at blive hjemme. 

Vi har tænkt på jer i dag - jer der nåede frem til Fredericia. Og herfra skal lyde et stort tillykke med de fine resultater. Vi glæder os til at se jer i Tema Lørdag på DR2, d. 12/03-05

Men en dag hjemme, er heller ikke dårlig når der ligger 30 cm sne i haven, der er ild i brændeovnen og en pludselig masse ekstra tid  - til at hygge. 

Tusind tak til Familien Mathiasen for at I har taget jer så godt af Isito i sidste uge. Det er en hund med glæde i sit lille hjerte, masser af oplevelser i bagagen og et klingende "fynsk-vuf " vi har fået hjem igen. Dejligt..... mange knus til jer.

Også tusind tak for hjælpen til Familien Durup med at passe Sherpa. Dejligt at han har sådan nogen søde "bedste forældre".

21/01-05

I dag er det Sherpa´s fødselsdag...... han bliver 4 år. 

Derfor havde han bestilt en morgenvækning - ikke tidligere end klokken 8.00, et skumbad med føntørring og efterfølgende børstning, og inviteret gæster til lagkage og kiks til aften. 

Tillykke med dagen Sherpa - store dreng :o)

11/01-05

Så kom vi ind i det nye år, og dét i det festlige selskab af Frida - Sherpa´s søster og Isito´s faster, som vi har haft på jule/nytårs ferie.

Det har været nogle sjove og underholdende dage at have hende boende - og vil du se Sherpa og Isito´s udlæg af historien, så kan du kigge i deres nye kapitler i dagbøgerne.

10/12-04

Hanne Mathiasens bog om den Tibetanske terrier er nu udkommet. Og vi må sige, efter at have læst den, at vi er meget imponeret. Den er utrolig velskrevet, fyldt med kloge ord og med en finurlig og humoristisk drejning på mange emner, der er en tibbe værdig.

Herfra skal der lyde et stort og hjerteligt tillykke til Hanne for hendes store og ihærdige indsats. Godt gået Hanne :o)

29/11-04

I dag er Isito´s dagbog fået to nye kapitler. 

Han fortæller i det ene lystigt om, hvordan man forvandler en græsplæne til en plovmark, og i det andet, bringer vi, den underlige og farlig historie om dengang Isito så lysbilleder.

Der er også kommet lidt nye billeder af Milou og Emil - Isito´s søskende. De har vokset sig store, dejlige og uimodståelige - det kan du selv se på deres sider.

28/11-04

Så blev det 1. Søndag i Advent, og det betyder, at julen er begyndt her i vores lille hus. 

Isito syntes, han ville hjælpe med julepyntningen, så det blev til flere bamsetyverier fra kasserne med julepynt. Han syntes vist de var pænest under sofabordet sammen med hans legesager.

Sherpa.dk er også blevet julepyntet. Vi håber, I så vores julehilsen på forsiden, som Mattie Smiley Pictures har lavet til os.

Mange julehundehilsner fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

09/11-04

Billeder fra udstillingen  i Herning.

Der er mulighed for at se og købe de mange flotte billeder, som Gratisfotografen.dk v/Vagn Knudsen, tog søndag i Herning, i og omkring Tibbernes udstillingsring. 

Du finder billederne fra Herning her:  www.gratisfotograf.dk/dkk/

Vil du vide mere om Gratisfotografen.dk så klik her

Kig derind - det er flotte hundebilleder!!!

07/11-04

Så er vi kommet hjem efter en lang udstillingsdag i Herning. 

Både Sherpa & Isito fik fin kritik, men Isito fik også lidt mere. Han blev nemlig bedst i sin klasse, fik CK og blev samtidig Nordisk Junior vinder og blev 3. bedste hanhund på dagen ;o)  Dagens kritikker kan læses på hver deres sider.

Tak til alle jer hundevenner, for endnu en hyggelig og dejlig udstillingsdag.

05/11-04

Som noget nyt på sherpa.dk, kan du se en udvidet udgave af Isito´s stamtavle. Sherpa´s er lige på trapperne.

Det er nu muligt at se billeder og andre tilgængelige oplysninger så som HD, og registreringer af LL og PRA  - i 5 generationer tilbage. Billeder i det omfang, vi har kunne finde dem. Stor tak til Sanne og Hanne for hjælp med at samle billederne.

Skulle du være i besiddelse af oplysninger og billeder som ikke er vist, er vi meget intereseret.

06/10-04

Så har Sherpa og Isito igen været flittige i deres dagbøger. Sherpa fortæller stolt om hvordan Isito´s 1 års fødselsdag blev fejret, og Isito giver sin version af højdepunkterne ved at have gæster i haven. Har du lyst til at læse det? Så kig på hver deres sider.

21/09-04

I dag er det Isito´s fødselsdag....Hurra hurra hurra. Han sikket sig en gave, får som han har ønsket sig i år  - med dejlig hundekiks og gaver til.

Isito siger tak for fødselsdagshilsenerne i gæstebogen :-)

13/09-04

I dag er der sket en lille opdatering af billederne, rundt på Sherpa og Isito´s personlige sider. 

Også den engelske del af sherpa.dk har fået et løft - her er Isito også kommet med, og der er kommet masser af nye billeder.

Vi vil også gerne sige tusind tak til alle jer, der har været så søde at skrive lykønskninger med resultatet i Silkeborg, i vores gæstebog. Det er vi rigtig glade for.

Hundehilsner fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

07/09-04

Kritikkerne fra weekendens udstilling i Silkeborg, findes nu også i den danske udgave på udstillingssiderne. Tusind tak til Kirsten Duerr, for hurtig, venlig og uopfordret hjælp med oversættelserne. 

05/09-04

Sikken en dejlig udstillingsdag i Silkeborg. Det er gået over alt forventning for begge af "drengene", så vi er meget stolte af dem. Sherpa fik sit første certifikat og blev bedst i racen - derud over blev han 2. vinder i gruppe 9 i store ring. Isito fik CK og blev 2 vinder - lige efter sin far. Du kan se deres kritikker på hver deres side under punktet "udstillinger". Kritikkerne er godt nok skrevet på tysk, men vi arbejder på en oversættelse.

Også Sherps´s søster Frida blev udstillet - for første gang på en rigtig udstilling. Hun fik 1. præmie og en fin kritik - tillykke til den lykkelige og lettede ejer Sanne :-)

Så det har været en dejlig og overvældende dag. Tak til alle jer skønne og hjælpsomme hundevenner - godt vi havde jer :-)

29/08-04

Vores "sensommer søndag med hundehygge" i dag, gik over alt forventning.  Vi var 6 hunde og 7 "hundemennesker" - og vi havde en rigtig dejlig og hyggelig dag. Så det blev som vi havde håbet på: glade tibbeejere der fik hundesnakket og en flok hunde der fik tumlet. 

Og skulle du have lyst til at læse mere om festlighederne - så lur os om ikke enten Sherpa eller Isito nok skal få skrevet en dagbog om dagen. 

23/08-04

Både Sherpa og Isito har skrevet nye dagbøger, så klik ind på deres sider og læs om kikse-kiosken og frømanden... God læselyst

Jubiiiii..... i dag har vi haft besøgende nr. 5000 her på Sherpa.dk. 

Vi har talt vores "gæster" i nu 20 måneder, og vi er rigtig glade for den store interesse I viser. Tusind tak for det alle sammen - vi håber, at I også i fremtiden vil kigge ind engang imellem. 

Og lad os i samme omgang reklamerer lidt for vores gæstebog.  Nu vi ved, at I er så mange, så kunne vi godt tænke os at høre lidt om jer også, og hvad I syntes om siden.

Er der noget I savner, eller har I ideer til nye tiltag på siden - så skriv også endelig. 

Mange hilsner fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

15/08-04

Så er en dejlig udstillingsdag i Aalborg slut. Lidt vel blæsende, men ellers i rigtig godt vejr - og ikke mindst i godt selskab. Vi var rigtig glade for at have Søren Therkelsen med på banen igen, også selv om han er hård konkurrence. Tillykke med de flotte resultater Søren. Også tillykke til alle de andre udstillere med de fine resultater. 

Isito havde en fin debut i unghundeklassen, og fik en flot kritik. Sherpa syntes at mene at det var mere spændende at snuse efter damehunde, end at gå pænt - men fik alligevel CK. Det var dejligt. Vil du læse deres kritik og deres præcise præmiering, så kig under "udstillinger" på hver deres side.

03/08-04

Isito har brugt sine varme sommer aftener til at skrive i sin dagbog, denne gang om hans mani med at lave konfetti. Find den på Isito´s side.

Mange varme sommerhilsner til alle jer og jeres hunde.

12/07-04

Vi vil gerne, ønske Familien Mathiasen et STORT tillykke med, at E`Lisha på udstillingen i Rønne d. 4/7 har fået sit sidste certifikat. Isito er meget stolt af sin mors nye titel som Dansk Champion.......skulle vi hilse og sige.

TILLYKKE !!! 

19/06-04

Vi er glade for endelig at kunne linke til en ny dansk tibbe side. Nemlig Hanne Mathiasen´s Cheerio. Du finder linket på vores link-side, og håber du husker at besøge den. Den er nemlig helt sikkert et besøg værd.

17/06-04

Så sker der endeligt lidt nyt på siden.

Sherpa og Isito fortæller om hver deres lille ferie. Læs hvad de har oplevet, i hver deres dagbog.

Der er kommet lidt nye billeder af Isito på hans sider - så I kan se, hvor flot en fyr han er blevet, og på Sherpa´s "familie-side" et billede af Fam. Andersen fra Nees hvor hele banden er samlet.

Endelig er et par af hvalpesiderne blevet opdateret med lidt nye billeder. Der er billeder fra Tasam´s besøg i sit barndomshjem, og Emil som slænger sig på bedste tibbe-vis.

14/06-04

Isito har igen været flittig i sin dagbog. Kigger du ind på "Isito" - siden, kan du læse om, hvordan han syntes det går, med at bo sammen med sin far.

Der er også kommet nye billeder i galleriet.

D. 5. juni, var vi i øvrigt til Tibbedag i Herning hos Annette Skånstrøm. Her demonstrerede Søren Therkelsen, på bedste vis, pelspleje og instruerede i ringtræning. Vi syntes, det var en alle tiders dag, og vil gerne sende varme hundehilsner til Annette og Søren for et godt og hyggeligt arrangement. Også mange hilsener til alle 14 tibber fra dagen - og deres 21 medbragte mennesker :-)

25/05-04

Vi har skrevet et par nye sider med fakta og baggrundsviden om Tibet og Sherpa-folket.

Du finder de nye sider under "Tibet".

08/04-04

Så er de her......hvalpenes egne små sider. Du finder dem under "sherpa", og så på "Cheerio´s I-kuld". Hvalpenes sider vil indeholde billeder, som vi har modtager fra de glade familier, og måske også små historier om hvad de går og laver. F.eks. er der allerede på Tasam´s  side en lille brevveksling imellem ham og hans brormand - Isito. 

05/04-04

Som I jo nok ved, har der i weekenden været valg til Tibetaner Klubbens bestyrelse. Jeg vil i denne forbindelse takke for de mange stemmer jeg har fået. Det giver mig lyst til at yde et godt stykke arbejde for klubben. Det er nemlig jeres store engagement, jeg kan takke for, at jeg nu sidder i bestyrelsen. Posten jeg er blevet tildelt, er som næstformand. 

I mit nye hverv, vil  jeg gerne give jer - klubbens medlemmer, en opfordring. Jeg vil opfordre jer alle til at sende forslag, ideer eller hvad end I måtte have lyst til at bidrage med, til mig eller andre medlemmer af bestyrelsen. Hvilke tanker ligger du inde med? Hvad kunne du tænke dig af aktiviteter? Og hvilke andre tiltag syntes DU der kunne gøre dit medlemskab af klubben sjovere, mere spændende, lærerigt og ikke mindst mere værd?

Men endnu engang tak for støtten - jeg vil gøre mit bedste, for at gøre mig fortjent til den.

Hundehilsner fra Jesper

08/03-04

Det er dagen derpå, efter en skøn udstillingsdag i Middelfart. Vi 2-benede er lidt matte, Sherpa er lidt træt og Isito.....han er bare helt færdig!!!!

Isito havde en fin debut i babyklassen, og Sherpa var selvfølgelig også med. Deres resultater kan du se under udstillinger, på hver deres side.

Men det var en rigtig god dag, men masser ar dejlige hunde og deres mennesker. Et stort tillykke til dem alle, med de fine resultater. Især var det rigtig dejligt at se Isito´s søskende på de skrå brædder - de var alle sammen helt vidunderlige. 

Også et helt specielt tillykke til Emil Mathiasen som udstillede Isito´s mor og Sherpa´s "kæreste" E´Lisha SÅ flot. Tillykke med certifikatet!!!

29/02-04

Isito har igen været i gang med dagbogen. Denne gang har han skrevet om hvalpeaften hos dyrlægen, og om hvor helt utrolig sulten han er!!! 

22/02-04

Nu hvor vejret har været så flot og forårsagtigt, har vi selvfølgelig været i haven. Sherpa og Isito har rigtig nydt at tumle derude, og det kan du se billeder af i galleriet.

Isito har også skrevet lidt om hvordan hans tænder er begyndt at falde ud - se mere i hans dagbog.

Vi har jo planer om en siden, hvor I kan følge resten af hvalpene fra Sherpa´s kuld. Det lader nu vente på sig, da  vi ikke rigtig får tilsendt nogen billeder af de små, vi kan bruge. Så I lykkelige hvalpeejere derude.........Vi ved, at I venter på at siden skal komme, men send lige nogen billeder vi kan bruge til få det hele færdig. Ellers kommer der nemlig til at gå laaaaaang tid endnu :-) Vi håber at høre fra jer snart.

07/02-04

Så har både Sherpa og Isito været flittige i dagbøgerne - det er blevet til hele 4 nye afsnit.

Vi vil da også gerne opfordre jer alle til at besøge vores gæstebog. Der er I meget velkommende til at skrive en hilsen, og der er også mulighed for at kommentere de tidligere indlæg.

01/02-04

Nu har vi endelig haft tid til at lave lidt nyt her på sherpa.dk. I kan nu se Isito's stambog, et nyt maleri, samt en masse nye billeder i galleriet. 

Glædelig nytårshilsen til jer alle.

Vi ønsker alle vores hundevenner, og besøgende her på sherpa.dk, et godt nytår.

Det har været endnu et spændende år med masser af hundesjov og oplevelser. Her tænker vi bl.a. tilbage på en dejlig udstillingsweekend i Randers og Silkeborg, Tibbetrekking, hundesvømning og meget andet. Det har været utroligt dejlige timer sammen med mennesker vi har lært at kende igennem hundene. 

Vi har jo også fået familie forøgelse - til stor glæde for både Sherpa og os. Det er sjovt, men også tidskrævende med sådan en lille fyr - og det er også derfor at hjemmesiden er blevet forsømt her den sidste tid. Det bliver der bestemt rettet op på i det nye år, når der helt sikkert kommer masser af ting at fortælle om.

Endnu engang ønsker vi for jer alle, at I må få et godt nyt år med masser af dejlige stunder sammen med jeres hunde.

Hunde hilsner fra Jesper, Susan, Sherpa & Isito.

06/01-04

Da alt det sne vi har fået, har bevirket, at vi i disse dage har nogle "tumle-trætte" hunde, er der blevet tid til at få lidt nyt på siden.

Der er lidt ændringer på mange af siderne, men som noget nyt kan du nu se Isito´s stambog, samt at resten af hans kuld har fået deres egen side.

26/12-03

Lillejuleaften havde vi besøg Susanne, Bent og deres Tibber Victor og Frida. Det blev en alle tiders dag, til inspiration for Sherpa der har skrevet et nyt afsnit i sin dagbog.

Isito har været lidt overvældet af nye oplevelser og indtryk og har derfor ikke rigtig haft tid til at skrive i sin dagbog. Men nu har han lavet et lille digt om en af fornøjelserne ved at være hvalp - at grave huller :c) Læs digtet i dagbogen under Isito siden.

10/12-03

Efterlysning:

Vi efterlyser billeder af nogle af Sherpa´s forfædre - og mødre. Det drejer sig om følgende hunde:

Tseman Isobel - SF 28365/92

Gandaki Gro-Ba Gilbert of Willobrae - KC M6157701M04

Alilah Keepsake og Willowbrae - KC E9753306F03

Skulle du ligge inde med billederne i dine gemmer, er vi meget intereseret.

28/11-03

Familiens nye medlem Isito er nu også kommet med på sherpa.dk. Han har ligesom Sherpa fået sin egen side. Her kan du nu finde hans dagbog og lidt billeder og inden længe kan du også finde hans stamtavle samt lidt billeder af hans familie.

Som en anden nyhed har vi lavet en side hvor I kan se og følge resten af Sherpa's første kuld - kennel Cheerio's I-kuld. I finder linket under Sherpa's side. Og må vi igen opfordre de nybagte hvalpeejere til flittigt at forsyne os med billeder :o)

11/11-03

Sherpa har nu skrevet en dagbog om alt den pels han render rundt med :o) Og om den pelspleje han hader tanken om, men som jo faktisk er helt skønt alligevel, når nu man ligger på bordet og bliver nusset af sin mor :o)

26/10-03

Så er vi alle hjemme igen efter 3 ugers ferie. Vi to-benede har været i New Zealand, og Sherpa har været i kærlig pleje hos Jespers forældre.

Det går også rigtig godt med hvalpene. De er bare helt skønne og er blevet store og frække. Som sagt er der kommet nye billeder på hvalpe siden, hvor I også kan se deres navne. 

Og årets julegave er sikret..... Vi glæder os rigtig meget til at få én af drengene herhjem og bo - det er vi helt sikre på Sherpa også gør.

 08/09-03

I denne weekend har vi været til udstillinger i Randers og Silkeborg, læs hvordan det gik siden "udstillingsresultater" under "Sherpa". Tillykke med alle de fine resultater til jer alle og mange tak for en rigtig god weekend med masser af hundesnak.

13/08-03

UPS - Der havde desværre indsneget sig en fejl i linket til Sherpas dagbog om legesager. Fejlen er nu rettet og I kan se dagbogen, hvor Sherpa fortæller om alle sine legesager. 

Ps. den omtalte gummibold med dutter er desværre lige "død" - men den har nu holdt rigtigt godt og Sherpa skal helt bestemt have en ny :)

08/08-03

Nu kan I se billeder fra, og læse om Tibbetrekking 2003, i Sherpas nye dagbog. Husk også at se alle de nye billeder fra sommerens begivenheder, du finder dem i galleriet samt på siden "Min familie".

04/08-03

Som sagt har Sherpa igen fået tid til at skrive i dagbogen og denne gang har han testet legetøj :) Læs mere i dagbogen.

03/08-03

Så er ferien vel overstået og vi har igen fået tid til at kigge på siden og der er kommet en del nyt til :o)

Sherpa har skrevet en dagbog om hans hjem og hvad han går og fordriver tiden med. Der er også kommet nye billeder på siden "Min familie" samt et nyt billede af Sherpa på Stambog-siden.

Husk også at se de nye billeder i galleriet - Ja Sherpa har da forstået at nyde sommervarmen. Som det fremgår af billederne har han nu også lært at svømme uden redningsvest og I kan tro kan nød det, ja han var slet ikke til at hive op af vandet og hans 8 meter flexline var slet ikke lang nok.

Fortsat rigtig god sommer - det ser jo ud til at varmen fortsætter :)

Sommerhilsen.

Lige en sommerhilsen til jer alle og jeres hunde. Vi håber, at I får nogle gode oplevelser sammen, og at I kan klare varmen. Måske det var en go´ ide med en badetur??? Det sætter de fleste, både hunde og mennesker,  pris på.

Hundehilsner fra Jesper, Susan & Sherpa.

21/07-03

I dag har Sherpa fået foretaget sin første øjenlysning og resultatet var fint :o)

09/06-03

Sherpa har skrevet lidt om skuet i Holstebro. Læs hele beretningen og se billederne i dagbogen på sherpa-siden.

26/05-03

Så har Sherpa været på skue i Holstebro. Her var han sammen med sin søster Frida, som var til udstilling for første gang. Tillykke med det røde bånd, Frida. Du var bare så dygtig. Læs Sherpas kritik og placering på sherpa-siden under punktet udstillingsresultater.

04/04-03

Så har vi fået vores gæstebog på plads, og vi håber at I alle vil skrive et par ord i den. Måske lidt om jer selv, jeres hunde og hvad I syntes om siden.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Herfra skal der også lyde en forårshilsen til jer alle og jeres hunde.

31/03-03

Ups - Vi havde glemt at opdatere dagbog siden, så linket til Sherpas nye indlæg om hundesvømning manglede. Men nu er fejlen rettet og det er muligt at se indlæget.

30/03-03

Sherpa er blevet helt vild med hundesvømning og har skrevet et indlæg mere i dagbogen om dette.

01/03-03

Så er Sherpa blevet færdig med dagbogen fra hans fødselsdag. Der var vi sammen med Sherpas søskende Victor & Frida til hundesvømning, så snyd ikke dig selv for de sjove billeder fra denne dag.

18/02-03

Sherpa har igen været flittig med hans dagbog - denne gang om udstilling.

09/02-03

Vi har i dag været til udstilling i Fredericia og på siden med udstillingsresultater, under Sherpa, kan du se hvordan det er gået. Herfra skal også lyde et stort tillykke med de fine resultater til alle de andre tibber.

06/02-03

Så har Sherpa endnu en gang skrevet i dagbogen, denne gang om hans besøg hos farmor og farfar.

01/02-03

Vi har fundet et billede fra dengang hvor Sherpa gik til hvalpetræning, se det og andre nye billeder i galleriet.

Der er også nyt på siden med malerier, hvor vi har lagt et nyt maleri på, som Susan har malet af Sherpa's bror Victor.

25/01-03

Vi har været en tur i hundesvømmebassin med Sherpa og da vi er meget begejstret, vil vi her videregive adressen til Jyllands eneste opvarmede hundesvømmebassin. Du finder den på link siden.

17/01-03

Sherpa har været i sneen og det er der kommet et billede ud af, se det i galleriet.

05/01-03

Vi har nu lavet en ny side "Malerier". Det er et lille galleri med egne oliemalerier, selvfølgelig af Tibber.

Og så er der igen kommet nyt billede i galleriet.

31/12-02

Så har Sherpa endelig fået skrevet dagbog fra vores Tibbetrekking ved Silkeborg søerne i sommers. 

I dagbogen finder du også en lille fortælling fra en dag på Mols, hvor vi var på tur med et par andre Tibber.

Der er også kommet et nyt billede i galleriet.

28/12-02

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Her på denne nye side, vil vi kort fortælle, hvad der er sket at nye ting på siden, og hvad der ellers måtte være af små nyheder.

 Foreløbig er der kommet nye billeder i galleriet, og et nyt link på linksiden.

 

 

  Site Meter